Vilken långhelg! Slog mitt rekord

Hoppas ni har haft en skön långhelg, min långhelg har varit underbar. Jag, mamma och Elliot har hittat på mycket, varit hos mormor och morfar, träffat Leila och killarna, i söndags var Hille och Einar här. Jag har umgås med min bästa kompis Kevin, vi har suttit i hans växthus till sent på kvällen, vi har gått våran härliga långa promenad, vi har varit i stan och byggt en drickhållare till Elon. Idag var jag och mamma i stan en stund och jag köpte strumpyxor till konfirmationen och en ny bikini. Idag har Jenny och killarna varit här också har vi planerat lite inför konfirmationen, killarna har lekt. Sen åkte jag och mamma och tränade. Jag gympade. Jag körde 30 minuter på löpbandet (längsta hittills), bra träning. Sen tio minuter på rodden. Sen åkte vi hem och åt middag……herregud vilken helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *