En stressig vecka, uppsats efter uppsats

Äntligen helg, så skönt! Första veckan i skolan efter mitt lilla uppehåll. Den här veckan har varit stressig. Vi har börjat med tre stora saker denna veckan. NO, genomediferig, fakta uppsats i Svenskan och den stora uppsatsen i So, med fyra glassögon (läs mitt inlägg om det här nedan i bloggen). Plus att vi har NO-prov på tisdag. Så jag har fått jobbat hemma på kvällar i veckan med massa olika ämnen. Idag på musiken fick vi reda på lite mer om vår låtanalys uppsatts, så den ska jag välja låt till på tisdag. Vilken låt…det var ju frågan då! Men nu tar jag helg, jag ska bara plugga lite NO i helgren och göra lite korsningsscheman, annars inget. Jag har haft mitt första skriftliga nationella prov idag också, i tyska faktiskt av alla ämnen. Men det är skönt att ha den klar. Fast jag behöver lite extra tid på mig på nationella proven, så jag ska göra klart provet på måndag. Men det skulle varit skönt om jag fick klart det idag, så jag kunde släppa det i helgen. Men den första delen på provet kändes bra.

Trevlig helg

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *