Hjälpmedel i musiken, min låt

Nu har vi musik i skolan, jag tyckte inte att musik var kul innan eftersom att jag inte kan spela gitarr eller piano på riktigt sätt, piano går men det är inte så bra eftersom jag bara kan spela med höger handen. Gitarr går inte för mig överhuvudtaget. Men nu har jag ett program på min skoliPad på musiken, där jag spelar piano, Garageband heter det. Där jag ser ackordföljden och kan använda bara min högerhand. Nu i musiken så har vi övat på att spela ”Say you won’t let go”, och sen när vi var säkra på den så skulle vi spela in. Det har varit riktigt roligt att spela på iPaden. Igår spelade jag in när jag spelade låten på pianot i IPaden, det var jätteroligt och det gick jättebra tycker jag, jag fick spela om några gånger bara för att bli helt nöjd. Jag kunde ackordföljden i huvudet för att jag hade övat så mycket. Det var jättekul  att äntligen få spela något på riktigt, så nu tycker jag om musik. Det gäller bara att  hitta hjälpmedel som passar, det bästa jag vet är att klara saker som inte har gått innan. Heja hjälpmedel! Nu blir jag bedömd på min låt och även lite frågor som jag har besvarat. Här kommer låten om ni vill lyssna, jag blev inte riktigt nöjd med slutet men resten gick bra tyckte jag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *