Tränings- chill lördag

Idag har varit en bra dag. Jag vaknade upp till ett härligt väder, fick min lugna goa morgon som jag älskar. Sen satte jag mig och bloggade. Vid elva tog vi kaffe och chokladbullar. Sen åt vi lunch strax efter det. Bara för att hitta på något och för att det är roligt så åkte jag ner till gymmet också tog jag ett 45min träningspass, cirkelpass. Jag var nästan själv på gymmet. Efter att man tränat så mitt på dagen så känner jag mig så glad och pigg. Åkte hem och tog en varm go dusch och njöt i vårt kök av den fina eftermiddagsolen. Ikväll ska vi äta vitlökskött snäckor och sen titta på Mello. Vad har ni gjort idag? Ska ni titta på Mello ikväll? Hoppas att ni har haft det bra. Jag har haft en fantastisk go och lugn lördag! Man behöver inte göra massor utav saker för att en helg ska bli underbar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *