En utflykt med familjen

I fredags tog vi en dagsutflykt till Varberg, vi ska hyra en liten skrea stuga där i sommar, så vi var och spanade in den. Vi ska få låna den av Markos jobbarkompis, vi var och tittade på deras stora stuga först. Den stugan vi ska få låna ligger precis jämte skrea camping. På Hansagårdens camping så är det stugor precis bredvid varandra och de är på samma ställe som husvagnarna, de står i rad, och alla är röda. Men här låg stugorna tätt men lite huller om buller. Det var inte ett ända stort rum som vi hade förväntas oss, utan när man kom in så var det ett mini kök, andra delen var avlång och jättelitet med en mikro och andra delen var en tv och en soffa, den soffan och den soffan i köket kunde man fälla upp till en säng. Det var inga dörrar så om man ställde sig vid dörren så såg man rakt igenom stugan, så det var inga dörrar men det var ändå inget helt stort rum som vi trodde. Vad jag har set så är det ett ända stort rum i badstugorna på Hansagårdens camping.

Samtidigt som vi var där så tog vi en promenad till Hansagårdens camping, det var mycket husvagnar och barn som var där. Det var härligt att vara där, man fick en riktig sommarkänsla när man gick dit och åkte till Skrea, plus när det var barn som sprang där. Sen innan vi åkte hem gick vi tillbaka och tog en pizza på skrea camping. Innan vi gjorde detta så åkte vi till Ullared – Gekos, huuur mycket folk som helst, men ett fynd på ett par nya hörlurar! :) Riktig sommar känsla i fredags på varje grej vi gjorde. Det var ju så fint väder, blå himmel! Rulles första utflykt också! Vi tittade också om det var en husvagn på Peppers plats på Hansagården, men inte det och inte grannarnas heller, det såg konstigt ut och det var konstigt att se. Det har alltid varit en sten jämte våran husvagn, men den låg ens inte kvar, inte ens ett litet spår av den, konstigt! Men det var ändå lite spännande/roligt att se! Se om det är någon husvagn där när vi kommer/är på Skrea i sommar! :) Spännande!husvagnen tom

Tomt!

Tomt!

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to En utflykt med familjen

 1. Ria Hafren says:

  Jag tycker att du är Helt Underbar :0)! Läste om dig i Året Runt nr 21. Du är ju Modig, då du berättar öppet om hur det är att leva med cp-skada. Men när jag läste hit och dit i din blogg, var det inte så mycket det med din cp-skada som intresserade mig, utan vad en nästan tonåring tjej tänker och upplever :0).
  Jag är i din mormors ålder, och det intresserar mig mycket vad unga i din ålder tänker och känner.

  Kram. Ria

  P.S. För många, många år sen läste jag till ekonom. På min årskurs fanns en cp-skadad kille. Alltid i rullstol. Men han blev snabbt en av jänget, och var en av de topp-tre utexaminerade i vår årskurs.

  • Alice says:

   Hej Ria, tack för din kommentar på min blogg, jag har skickat ett mail till dig, som du gärna får svara på, tack.
   Vad roligt, kul att man kan komma ut i samhället trots svårigheter :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *