Ernst Kväll

Det är väldigt mycket som händer just nu i mitt liv, jag vill blogga om det men känner att jag inte riktigt har tid, kraft och energi för det. Men i helgen är jag kvar på Storås så då vill jag gärna blogga om allt som händer just nu, om jag har lust och energi.
Något som jag inte ens har nämnt är ju att det enbart bara är två månader kvar till studenten, det är helt galet!
Men det tänkte jag inte snacka om i detta inlägget utan vad som hände igår (fredag) här på Storås. Ni som vet vet att jag gillar Ernst, ni vet Ernst Kirchsteiger och jag älskar hans tv program ”Sommar med Ernst” och ”Jul med Ernst”. Ja, jag vet det kanske inte är världens tonårs populäraste sak, men jag är ju inte som en vanlig tonåring! :-)
Iallafall personalen på Storås tycker att det är väldigt kul att jag gillar Ernst och vi pratar om det som en rolig grej.

Speciellt en personal tycker att detta är roligt och hon är riktig partyfixare på Storås, hon fixar och planerar aktiviteter, vilket är sjukt kul.
Så vi kom på tillsammans att varför inte ha en Ernst kväll? Det roliga är att hon inte ens gillar Ernst men det verkar som att hon har börjat gilla honom lite nu eftersom att hon var med mig och planerade denna kvällen, vilket är lite roligt! :-)
Så för några veckor sedan satt vi och planerade för denna kvällen, hon är en riktig partyfixare som sagt så hon gick al in. Vi planerade trerätters, dekoration och dryck.

Igår (fredags) var det dax. Jag gick upp till köket direkt när jag kom hem och där stod hon och var redan igång med maten. Min uppgift var dukningen och att sätta upp Ernst bilder lite här och var. Hon hade även fixat hälsningar från Ernst som jag la på varje talrik, ja ni hör ju hur roligt det låter! :)
På min stod det ”Hoppas att fina du får en underbar kväll med min utsökta mat / Ernst”

Vi hade en supertrevlig och rolig kväll tillsammans. Till förrätt blev det bruschetta, till huvudrätt blev det Ernst korv, klyftpotatis med vitlökssås och till efterrätt blev det Ernst marängsviss, skillnaden var att det var turkisk yoghurt istället för grädde.
Allting var verkligen så gott!

Och nej, detta var inget april skämt även om det var 1 april igår! :-)

Förrätt
Huvudrätt
Efterrätt
Inbjudan

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *