Kändes som att CP:n var borta

Förra veckan var ingen bra vecka, jag mådde fortfarande halvkast efter min magsjuka, men jag var ju på Storås och i skolan, jag var ju ”frisk”. Jag hade ingen matlust förrän i torsdags, jag kände mig trött, lite nere och hängig, men jag kämpade på så gott jag kunde.
Men min dåliga vecka avslutades sååå bra, bästa helgen på länge!
Ni som vet vet att jag åkte hem i torsdags för att jag skulle på arbetsintervju på Erikshjälpen i fredags.
Det bästa på den dagen var att jag fick reda på att jag kommer att få börja arbetsträna där redan i juni.
Jag fick dessutom krama på mormor och morfar för de hjälpte mig till Erikshjälpen. Jag har inte träffat de på evigheter känns det som för att de har haft Corona, en väldigt seg sådan, stackarna.
På kvällen var jag, mamma och Elliot bara hemma och myste och kollade på finalen av Talang.

I lördags tränade Elliot fotboll vid halv tio på morgonen, så han och mamma var borta i nån timme. Jag hade en lugn och skön morgon framför Nyhetsmorgon, jag ÄLSKAR Nyhetsmorgon, det är så mysigt.
Sen hade jag bokat massage nere på gymmet klockan 11:20, så mamma körde ner mig.
Jag var där precis efter nyår och fick massage och denna gången var det samma massör som den gången. Vilket var väldigt bra, för då kände hon min kropp lite mer och vet om mina spänningar osv.
Den gången tog jag 45 minuter, denna gången blev det en timma, så härligt!
Jag gillar henne väldigt mycket, det kändes precis som att vi kände varandra denna gången, trots att vi bara hade träffats en gång innan, det är så härligt med sånna människor som är så lätta och accepterar mig precis som jag är, det gör mig varm i hjärtat.

Massagen var helt underbar och efter den och resten av helgen kände jag mig extra lugn i kroppen, full av ny energi och glädjen kom tillbaka. Det var så härligt med ny energi och den känslan efter min jobbiga vecka.
Det gjorde inte bara gott psykiskt utan också fysiskt, för herregud vad avslappnad jag kände mig resten av lördagen, det var helt sjukt. Jag har aldrig känt mig så avslappnad någon gång, det kändes som att jag flög fram! Det var så härligt, det kändes som att min CP-skada var borta! :-)

Efter massagen åkte jag, mamma och Elliot till min lägenhet och åt Maxlunch. Elliot har aldrig varit där, så det var kul att visa honom. När han kom in sa han ”var är ditt rum, ditt sovrum?” Jag förklarade att detta är min lägenhet, det är som ett rum, han såg jätteförvånad ut och sa sedan ”det är ju pyttelitet”, haha så söt.
Jag fick en bänk av mamma som jag satte i min gång till köket/sovrummet, den passade jättebra där. Perfekt att lägga nycklarna eller mobilen där på när man kommer hem, som en avlastningsbänk.
Sen fick jag även två lampor av mamma att ha så länge i mina fönster, de blev jättefina där! Jag kanske behåller de längre än vad jag tänkt från början! :-)

Sen åkte vi och köpte lördagsgodis och gjorde lite ärenden innan vi åkte hem och fikade.

Jag älskar min lägenhet redan! Det gör så mycket bara att få in lite grejer

I söndags ringde Kevin mig klockan 10:40 helt spontant och frågade om jag ville åka med honom in till stan och shoppa lite. Så tjugominuter senare hoppade jag in i hans bil.
Det blir alltid så spontant med oss, det är så härligt tycker jag.
Vi åkte till Knalleland och gick och kikade, Kevin köpte lite tavelramar och så men vi gick och kikade på mycket. Kevin har också skaffat sig en lägenhet så nu har vi båda mycket att shoppa. Det var så himla kul att gå och kika.

När jag kom hem kom mormor och morfar efter en liten stund och fikade med oss, det var så mysigt att hänga lite till med de.

När mormor och morfar hade åkt hem drog faktiskt jag, mamma och Elliot till Ikea för mamma skulle titta på lite saker till sitt nya kök. Vi passade då på att åka dit när de ändå skulle skjutsa mig till Storås. Jag blev jätteglad för jag ville kolla på köksbord till mitt hem. Det var en rolig visit på Ikea, det tyckte till och med Elliot, han var rätt speedad! :-) Vi åt middag på Ikea, vilket var mysigt.
Jag hittade faktiskt ett matbord som jag vill köpa, så jag ska faktiskt beställa hem det nu i veckan. Men det är svårt att hitta stolar som passar till bordet så det måste jag bestämma mig för innan jag beställer något.

Vilken fantastisk helg det har varit, nu mår min själ bra! Den här helgen behövde verkligen jag! Fylld med kärlek och lycka, hoppas att ni är det med! :-)

Bookmark the permalink.

One Response to Kändes som att CP:n var borta

  1. Carina says:

    så roligt att läsa att du skaffat jobb och lägenhet nu när det snart är dags för studenten. Önskar dig jätte stort lycka till.. Vi syns nog innan du flyttar från Angered.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *