Ett oslagbart lov

Lovet börjar lida mot sitt slut, men jag har en hel helg kvar. Jag är fantastiskt nöjd med veckan. Jag har verkligen njutit av att vara ledig.
Ni vet ju att jag har haft en riktig greja vecka, jag har städat, tvättat och grejat. Det har varit mysigt, men såklart har jag också tagit det lugnt. I onsdags moppade jag t.ex hela min lägenhet, mitt rum och mitt badrum helt själv. Jag har aldrig moppat golven i hela mitt liv, men det gick bra det med! :-)
På dagen tittade jag och Wilma på film på det andra huset, det var mysigt.

På kvällen åt jag och Wilma Nutella cheesecake som jag och en personal gjorde i tisdags, den var supergod! Sen satt vi bara där uppe och pratade med personalen.
Lite senare gick jag ner till mitt rum och pratade med min kompis Mathilda, det var trevligt. Sen tog jag en kvällsdusch och la mig i min nybäddade säng med rena lakan, det var fint! Det var nog det bästa på hela dagen. Jag började titta på en ny serie som Mathilda tipsade om, den heter Lupin och går på Netflix, har ni sett den?

I torsdags gick jag upp ganska tidigt, det var rätt skönt. Klockan tio efter frukosten gick jag och en personal ut på en promenad för jag skulle lämna en remiss på vårdcentralen. Det har kommit jättemycket snö här i Angered så jag och personalen fick gå armkrok hela vägen. Det var jobbigt och jag var helt slut när jag kom tillbaka, men det var jättehärligt med en morgonpromenad.

På kvällen spelade jag och Wilma ett spel som heter Skip Bo, det var en mysig spelkväll.
Jag la mig redan kvart i nio i torsdags och somnade nio, det var jätteskönt att lägga sig i vardagstid fast det var lov.
Så igår (fredags) vaknade jag utvilad redan vid halv åtta, men det var skönt det med. Då satt jag i sängen och tittade på Nyhetsmorgon ända till klockan kvart över tio, en bättre morgon är nog svår att få!

På dagen kom faktiskt Klara hit (Ias (gammelmoster) dotter). Det är inte så roligt att vara inne nu när vi båda måste ha munskydd på oss och sen måste jag sprita av hela lägenheten. Så hon hade tagit med sig fika också gick vi ut precis utanför mig på lekplatsen och fikade. Det roliga var att någon hade tyvärr tagit bort bänken och bordet på lekplatsen, det viste jag inte. Så vi fick sitta i barnhyddorna på lekplatsen, hahaha, men det var mysigt ändå. Vi satt där och pratade och fikade, jag är så glad över att hon ville komma.

Nutella Cheesecake <3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *