Livet leker

Igår hade jag verkligen en toppendag. Jag gick upp rätt tidigt och hoppade in i en härlig morgondusch. Sen åt jag och Wilma frukost tillsammans klockan nio.
Klockan halv elva var jag faktiskt i skolan för min fysioterapeut sa att de som tog botoxen på mig i foten för nån vecka sedan ville att jag skulle göra ett gångtest. Jag hade igen aning om varför? var? eller hur? Men jag åkte till skolan och litade på att min fysioterapeut hade koll på det.
Det var så här att jag skulle gå 30 meter fram och tillbaka under 6 minuter för att veta hur långt jag ”orkar” gå på 6 minuter. Jag skulle gå fort, men inte jogga eller springa.
Först mätte han min puls och ställde några frågor till mig om hur trött jag känner mig just då, hur jag kände mig i benen osv, dagsform helt enkelt.

Sen gick vi ut i korridoren och han mätte upp 30 meter. Efter det började jag gå utan att stanna. När tiden var slut stannade jag där jag var och min fysioterapeut tog pulsen på mig igen. Jag gick 441 meter på 6 minuter. Jag ska göra det här testet om ungefär 5 veckor igen, då får vi se om jag orkar längre.

Tidigt på eftermiddagen när jag hade ätit lunch fick jag ännu ett ryck (som jag fick i söndags med dammsugaren). Jag satte på musik och så började jag att städa och sprita hela mitt badrum. Toalett och handfat. Jag blev så stolt över mig själv, att jag fixade det med, jag har aldrig städat mitt badrum helt själv någon gång, jag har alltid fått hjälp med det. Men nu kan jag det med, det är så skönt, nu slipper jag att vara beroende av hjälp när jag ska städa badrummet. Det blev så fräscht om jag får säga det själv! :)

Jag har en byrå under TV:n med fyra lådor som har sett kaos ut, typ sen i ettan, jag skojar inte, jag tror faktiskt att det har sett kaos ut där så länge. Så jag tog ut alla sakerna ur lådorna, torkade av och rensade. Oj, vad mycket skit det låg där i kan jag säga. Nu är det så fint och så mycket mer ordning i mina lådor vilket känns så skönt. Dock så ser ju ingen annan att jag har städat där i men det känns ändå skönt inombords för mig! :)
Jag var helt slut efteråt, jag hade hållit på med städningen och rensningen i ungefär två timmar.

Lite senare på kvällen satt jag uppe i gemensamma och åt en semla, eftersom att det var fettisdagen igår, det tyckte jag att jag var värld efter dagen! :) En personal och en annan elev satt och tittade på Harry Potter och den andra personalen satt vid bordet och pratade med mig. Det kändes så mysigt och hemtrevligt. Sen bakade jag och personalen en Nutella cheesecake som vi ska fika på senare idag,, sååå gott och det var superenkelt.

Dagen igår var verkligen en riktig härlig fixardag, jag älskar sånna dagar. Jag älskar att pilla och greja med saker och ting. Dessutom hann jag tvätta igår kväll också, haha, jag kände mig verkligen som en hemmafru igår! :) Det känns även som att jag har varit ledig jättelänge, men jag är bara i början på lovet….så skönt!
Idag kan jag bara njuta och softa med Nutella cheesecaken och lite filmmys med Wilma.

Alltså, jag älskar att ha lov!

Åh, jag måste bara säga att vi åt fish tacos i måndags, jag har aldrig ätit det, men oj vad gott det var!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *