Dammsugning På Alla <3 Dag

LOV, LOV, LOV, gud vad skönt! Jag har haft en väldigt bra helg som startade lovet. I lördags åt vi pizza till lunch, en personal kom med pizzor till både personal och elever när hon började jobba. Jag och Wilma delade på en vulkanpizza. Det är en pizza med flera olika pizzor i. Den var superstor, också var det pommes frites och kebab i mitten, haha. Men som tur var så var den ihålig under kebaben. Den var väldig god, det var gott att prova lite olika, så om man har beslut ångest så ska man ta en vulkanpizza! :) Min favorit var bacon och fetaost slicen.

På eftermiddagen gick vi till ICA, jag har nog inte varit på ICA sen innan sommaren, pågrund av Corona. Jag köpte lite bra att ha grejer som schampo och tandkräm, sen köpte jag även lite snacks inför lovet.
På kvällen samlades vi som var kvar på ett hus (med avstånd såklart) och så tittade vi på Mello tillsammans. En utav dag personalen hade bakat bullar på morgonen, det luktade ljuvligt när jag kom in till frukosten på morgonen, en doft av nybakade bullar. Iallafall så åt vi de till Mello, de var otroligt goda.
Vad tyckte ni om Mello i lördags? Jag tycker att det var bättre förr. :)

I söndags efter frukost bakade jag och en personal bröd hela morgonen. Först bakade vi ett fröknäckebröd och sen bakade jag ett annat bröd som jag har gjort innan. Fast förra gången blev det inte så bra, det blev för kladdigt. Men denna gången hade jag inne brödet i två timmar istället för en timma och nu blev det sååå gott! Knäckebrödet har jag inte smakat på än….

Jag skulle egentligen träffa pappa, Jenny och killarna i söndags på alla hjärtans dag och allt. Men Lancen var tyvärr sjuk så det blev inget, det var tråkigt. Men vi pratade på FaceTime sen på kvällen så det var mysigt.

Sen på kvällen roade jag mig med att städa och jag dammsög hela min lägenhet och mitt rum helt själv. Jag blev så glad och nöjd över att jag fixade det, efteråt blev jag dock helt slut, men det var det värt! :)

– Vad gjorde du förra året på alla hjärtans dag?
Jag: Jag stod och dammsög hela mitt rum och lägenhet helt ensam.

Haha, det låter så sorgligt! :)
Tyvärr så är det nog många, speciellt nu i Corona som är ensamma, usch vad ledsamt det är. Jag är verkligen tacksam över hur jag har det.

Men som tur var så var det inte hela sanningen….
Sen kom Wilma till mig och vi hade en jättemysig kväll med musik. prat och massor utav skratt.

Min kära vän!
Vulkanen
Min kära dammsugare! :D
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *