Skrattfest startar lovet

Nu har jag lov, det är så skönt. Jag ska vara kvar på Storås i helgen och även hela lovet, det ska bli både skönt och lite läskigt, haha, jag har aldrig varit kvar två helger i rad innan.
Igår pratade jag med Ia på FaceTime en stund efter skolan, det var ganska längesedan som vi pratade. Det var supermysigt och väldigt roligt, det blev en riktig skrattkväll igår. Hon gav mig så mycket härlig, ny och fräsch energi, så jag la mig med ett stort leende när jag gick och la mig. Vi ska höras på lovet igen, så det ser jag fram emot.
När jag pratar med min familj eller mina vänner så känner jag en enorm värme, glädje och tacksamhet i kroppen. De får mig att känna att jag är älskad för den jag är och att de finns där trots coronapandemin…det är underbart.

Jag har fått en bärbar PC i skolan. De flesta på RG har stationära datorer, liksom jag i två och ett halvt år. Men jag trivs inte riktigt med det, det är svårt med musen och dessutom pluggar jag mycket hemma. Så då tog jag tag i saken innan lovet och i tisdags fick jag min bärbara PC.
Och det är så mycket smidigare för mig med en egen dator, både i skolan och hemma, så det är jag tacksam över att jag fick. Nästan synd att jag inte fick det/kom på det tidigare.

Nu blir det inget plugg på en hel vecka, skönt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *