Ett sjukt tillstånd

Efter Göteborgs Open blev jag sjuk, eller rättare sagt, jag kände att något var på gång redan i fredags, men jag mådde ändå hyfsat bra i lördags morse, jag drack mycket ingefära te. Hela dagen på Göteborgs Open gick bra som tur var, jag tänkte ”om jag blir sämre av det här, så är det värt det”.
När mamma och Ann körde hem mig kände jag att jag inte mådde så bea och jag var även lite varm.
Rätt som jag hade så blev jag förkyld, inte lite heller. Feber, hosta och snuva. Så jag har varit hemma så här långt in i veckan, jag är hemma idag också. I måndags började jag hosta, ush, det är det jobbigaste av en förkylning tycker jag.
Den natten var bedrövlig, jag vaknade vid halv tre och hostade en gång i sekunden, jag skojar inte. Jag fick typ panik. Det kändes som att jag hostade sönder mina lungor. Det är dessutom sån där jobbig torr hosta. Så jag larmade för jag fick typ panik.
Som tur var så är nattpersonalen så gulliga så hon gjorde te åt mig också satt hon med mig tills jag hade druckit upp teet. Sen försökte jag sova men det var lättare sagt än gjort.. Jag var väll vaken halv tre till klockan sex den natten.
I måndags morse hade jag så ont i magen för jag hade hostat så.

Det börjar bli lite långtråkigt hemma efter fyra dagar. Men men, det är bara att vila. Som tur är så var personalen så snälla och gick till apoteket och köpte hostmedicin till mig, och den funkar jättebra tack gode gud! :) Så igår natt kunde jag sova, äntligen.
Jag längtar lite hem faktiskt, speciellt i förr går när jag inte alls mådde bra. Det hade varit skönt att komma hem och få lite kärlek och bli lite ompysslad.

Men jag är tacksam över den hjälp jag får här på Storås, all personal är så snälla och håller mig sällskap när jag sitter och äter middag nere i min lägenhet.

Igår sov jag så länge, jag har aldrig sovit så länge i hela mitt liv, jag sov till klockan tolv! :O. men det var så skönt. Jag la mig runt tio i förrgår, så jag sov 14 timmar förra natten. Det betyder att kroppen inte mår bra, men det var skönt att verkligen få sova ut.
Dagen igår gick så fort dessutom när man åt frukost vid ett! :) Men det är skönt att sova så länge för då blir dagen inte så seg och långsam.

Jag hoppas att jag kan gå till skolan på fredag, men jag är tveksam om jag orkar det. Därför ska jag julstäda imorgon i mitt rum, det hade jag tänkt göra oavsett om jag var sjuk eller inte. Jag ska julstäda och julpynta, det kommer bli så mysigt! Jag har sett fram emot det länge nu!
Det är ju första advent på söndag, jag tänkte göra mina årliga adventsinlägg, vad tycker ni om det? Är det mysigt? Eller blir det tjatigt?

Men jag ser det som något positivt att jag är sjuk nu, för efter den här veckan + på första advent så händer det massor utav roliga saker i mitt liv som jag inte vill missa!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *