Farfar På Besök – Lyxtorsdag

Något som jag verkligen uppskattar och älskar här i livet är att vara social. Jag är en social person som älskar att prata och vara omringad av människor. Att få vara social, få prata och diskutera saker med folk som jag känner och uppskattar här i livet gör att jag mår bra. Jag älskar att till exempel bjuda hem nära och kära till min lägenhet nu för tiden, det är så roligt och stort att jag numera kan bjuda hem de till mig, till min egna lägenhet, när jag vill.
Det är så roligt att så många är intresserade av min lägenhet och hur jag bor, det är så roligt att få visa upp mitt hem också

För någon vecka sedan var till exempel farfar här för första gången och hälsade på. Han och hans fru Carin bor i Varberg numera så det är inte så enkelt för de att bara titta förbi på en kaffe. Men för nån vecka sedan skulle Carin på något i Borås så då frågade farfar mig om han kunde få hälsa på mig. Jag blev väldigt glad när han föreslog det eftersom att vi inte träffas så ofta och dessutom inte ensamma. Carin skulle ju iväg så hon får se min lägenhet någon annan gång. Det var på en helt vanlig torsdag som farfar skulle komma. Han föreslog även att vi skulle ut och äta på La Capita också, så han bokade bord till oss två, på en helt vanlig torsdag! Så lyxigt!

Han kom runt 19-tiden till mig och jag visade min lägenhet, det tar ju inte så många minuter om man säger så! :-) Farfar hade bokat bord klockan 20:00 vilket nästan är på gränsen till läggdags för mig, haha, så jag fick rycka upp mig och intala mig själv om att det kommer att gå bra och att jag måste öva på att vara ute och ränna lite på kvällarna! :-)
Vi tog bilen ner till La Capita, det är ju typ kolsvart redan vid 19-tiden nu, och dessutom var det rätt skönt att inte behöva gå ut i kylan och mörkret. Vi fick dessutom en parkering precis utanför La Capita.
Vi fick ett mysigt bord längst med väggen. Denna gången fick det bli varsin cola zero, det var ju ändå bara torsdag :-), och farfar hade ju bil dessutom. Vi beställde in en gemensam ost-och charkbricka som vi kunde snaska på tillsammans. Sen beställde vi in två rätter var, jag beställde in karamelliserad getost och mina favoriter, calamares med aioli, så gott, det var precis lagom med mat, plus charkbrickan då.

Det var ett supermysigt och gott restaurangbesök och så roligt att hänga lite själv med farfar! Tacksam över att han bjöd ut mig på restaurang också! ;)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *