Fashion: Hår & Style

Igår var jag och klippte mig på Vivåga i Borås, där jag ”brukar” klippa mig. Först tvättade hon mitt hår (det är service, så slipper man göra det när man kommer hem sen;)). Tar de schampo och balsam samtidigt. Jag fick sidbena, som du ser på bilderna sen. Också klippte hon upp mitt hår lite också. Sen det sista fixade hon till håret, hon frågade mig då när hon klippte mig om jag ville ha platt, en fläta eller lockigt hår, jag fick tänka en stund för det var svårt att bestämma sig.

Jag ville ha platt för jag brukar ta det när jag är där och klipper mig, men jag ville ha en fläta för att det har jag aldrig låtit en frisör göra för att de har inte frågat mig det innan det har bara plattat det utan att fråga tidigare, så det var ju bra och snällt att de frågade, men sen tänkte jag att det vore fint med lockigt för jag har typ aldrig det, och det är ju fint att ha håret utsläppt när det är nyklippt. Så jag valde att hon skulle platta det efter att hon hade blåst och kammat håret. Jag tycker det är så fint att platta det efter att man har blåst och kammat håret. Men det var svårt att bestämma sig, alla tre är lika fina frisyrer tycker jag.

När det hade tvättat mitt hår och jag satt i klipp stolen, så frågade hon mig om jag ville ha te eller kaffe, och då ville jag ha te så jag sa naturligtvis ”Ja tack gärna, det kan jag ta, har ni sugrör? För jag har inte lärt mig att dricka utan än” kom jag på det sen, lite pinsamt och fråga när hon vet att jag är 13 år! Hon sa ”Jaha, okey”, också frågade hon det till hon i kassan… ”nu tror du säkert att jag ska säga något roligt här som hände, men det hände inget.” De hade tyvärr inte det, synd för jag vill verkligen ha te, det vore så gott.

När man plattar håret så blir det platt dagen efter också, så idag hade jag hängande hår hela dagen :), för det höll sig och var så fint. Hoppas att ni gillar det! ;)

klippt

Nyklippt hår, ser ni sidbenan? ;)

Dagens outfit

Dagens outfit

klipt2klipt1

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *