Pepp!

Till dig som har ett handikapp eller något annat fuktionshinder!

Jag vet att det är många som inte har ett fuktionshinder eller något fuktionshinder som läser min blogg, men nu ska jag hjälpa dig som har ett fuktionshinder eller vad du har. Men livet är inte negativt bara för att man har ett hinder. Nu ska jag inte vara någon expert eller läkare här, jag tycker bara om att hjälpa människor. Hoppas att jag kan hjälpa dig lite i alla fall.

Att ha ett fuktionshinder betyder inte att man är dum eller dålig på något sätt, det betyder bara att man har bara lite svårare med vissa saker. När jag gör något, t.e.x i mina videos så kanske du inte hör vad jag säger, eller jag rör mig på ett annat sätt, det beror nog på min cp-skada, men det skiter jag i, och jag tror inte du tänker så. Det spellar inte någon roll var jag är någon stans som t.e.x om jag är med mina kompisar, jag struntar i det fullständig. Jag gör på mitt sätt, jag struntar i om det ser omoget ut för en 13-åring, om det ser konstigt ut eller vad någon tänker, jag struntar i det fullständigt, jag gör på mitt sett. Sen ska man natuligtvis försöka om det går att göra på ett bättre sätt när man är med någon, man kan ju alltid försöka men känn ingen press om du inte kan, du gör det på ditt sätt, och skit i om någon tittar på dig eller viskar om dig. Det du gör är bra för dig och natuligt för dig, även om det ser konstigt ut. Låt inte ditt självförtroende sänkas för att det ser konstigt ut eller att några viskar om dig, att de är taskiga mot dig, strunta i det, låt inte de trycka ner dig eller sänka ditt självförtroende, lova mig det?

Det du gör funkar för dig, för att det ska funka, så skit i vad alla tycker, säger eller tänker ibland, låt det se konstigt ut, du gör det på ditt sätt, och det är rätt.

Naturligt vis är det bra med tips och råd från någon annan för att försöka bättra sig, men bara hon eller han säger det på ett snyggt sätt.

Du vet den debbat-artiklen i Borås Tidning jag skrev, den hänger ihop med detta jag skriver om nu i detta inlägget, men jag ville inte skriva det igen men läs gärna den igen eller om du inte har gjort det än, den ligger ute på bloggen, Tack!

Hoppas att jag hjälpte någon! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *