Fashion: Mitt bästa köp på Ullared

För första gången har jag provat och har den på mig mitt bästa köp från Ullared, som var den gosiga lite längre luvtröjan med tryck på i mitten, den jag visade i Ullareds-filmen jag gjorde om när jag, mamma och mormor var där. Då sa jag att jag skulle visa den lite bättre på kort när jag har på mig den, för jag märkte och sa det själv i filmen att ni inte såg så bra där och så. Plus att nu kunde jag äntligen provat den eftersom att det har varit för varmt för att ha på sig den när jag hade köpt den. Den passade klockrent :) Den här ska jag ha mycket i vinter att gosa in mig i. Så här kommer mitt bästa köp på Ullared när jag, mamma och mormor var där. dagens kväll

Bookmark the permalink.

One Response to Fashion: Mitt bästa köp på Ullared

  1. Eva says:

    Så mysig den är! Blir nog hösten o vinterns mysfavorit!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *