Finalbasket, Valborg & 1 Maj

Det har gått i ett sen sist jag skrev känns det som, jag har tänkt blogga men jag har varken haft tid eller ork. Förra veckan var en fullspäckad vecka, helgen var fullspäckad och denna veckan har också gått i ett. Det är roliga saker vilket är tur, men även roliga saker tar mycket energi, nen de ger också mycket, vilket år tur.

I torsdags förra veckan skulle jag och Marko gå på basket. Borås basket har gått till final och det var första finalmatchen (det är bäst av 7 matcher) och Marko hade fixat de bästa platserna till oss. Det skulle bli mysigt att hänga lite med Marko också. Men tyvärr blev han sjuk vilket var supertråkigt. Men gullig som han är försökte han att fixa vem som skulle kunna följa med mig så att jag kunde få gå. Jag skulle tycka att det vore roligt att gå på en finalmatch. Men nästan i sista stund fick han tag i Sisko (Markos mamma) och hon ville jättegärna följa med mig, så det var så snällt och roligt att få hänga lite med henne.
Marko hade verkligen fixat de bästa platserna, i mitten nära planen i en liten box, så det var verkligen speciella platser och det kändes som att man satt på planen, så det var nice. Tyvärr vann de inte, de var faktiskt verkligen inte på topp som de brukar vara, så det var lite tråkigt, speciellt på första finalmatchen. Men det var ändå roligt att få uppleva en finalmatch och så mycket folk, men framför allt mysigt att hänga med Sisko och snällt att hon ställde upp för min skull.

I fredags var det jobb som vanligt, sen på kvällen skulle jag passa mina brorsor i Vasa i Göteborg för Jenny och pappa skulle gå på en stand up och då ställde jag upp. Pappa kom därför och hämtade mig på eftermiddagen också åkte vi och hämtade familjen innan vi drog mot Göteborg. Jag var ganska trött i fredags efter veckan, så det skulle bli skönt att bara vara i lägenheten med brorsorna.
Vi hade det supermysig, pappa och Jenny gick nästan direkt när vi hade landat i lägenheten.

Först chillade vi i soffan med våra skärmar! :) Sen beställde vi mat, det blev Fodora. Killarna var sugna på hamburgare så jag letade upp en hamburgerrestaurang också satt de bredvid mig så snällt och sa vad de ville ha också beställde jag. Efter ca 30 minuter kom maten och Lancen gick ner och tog emot maten, supersmidigt. Lancelot hjälpte mig och delade hamburgaren också satt vi alla tre och åt, det var så mysigt. Jenny och pappa hade köpt godis och chips till oss, killarna är godisgalna, haha och de var sugna direkt efter maten. Vi hade bestämt att vi skulle titta på Mask Singer senare så jag sa till de att ni får ta två godisar också sparar vi resten till Mask Singer. Det gick ju sådär hahaha, de fortsatte att äta, men jag kände att jag ville inte bråka om det, jag ville vara den snälla syrran! :-) Vi satte oss i soffan med täcke och godis och chillade, det var mysigt. Efter Mask Singer var det dax för att borsta tänderna och sova, jag tänkte ”hur ska detta gå?” men det gick väldigt bra, det behövdes bara lite tjat på den lille! :-) Men jag löste det och det är jag så glad över. De la sig så snällt i sina sängar och jag sa godnatt, det tog nog inte mer än 5 minuter så stensov de, haha, så det var skönt. Jag satt uppe en stund till, men sen gick jag och la mig jag med.
Mysig kväll med bara mina brorsor! <3

Helgen bestod av mycket stros i Göteborg som vanligt. Jag var som sagt ganska trött men jag hängde på ändå. På lördag eftermiddag och kväll blev det mycket chill i lägenheten så det var väldigt skönt. Sen när killarna hade lagt sig beställde vi en ost-och chark bricka från Björns Bar som vi satt och mumsade på ända till midnatt. På söndagen sov jag till 10:45 vilket förvånade mig mycket, men min kropp var och är trött, den behöver sova ovh vila. Under söndagen gick vi också en massa. Vi skulle titta på kortegen på kvällen, det skulle bli kul men jag var så himla trött plus att jag hade fått ett stort skavsår på foten som gjorde jätteont så det var lite tråkigt att jag missade det. Men jag hade det rätt gött i lägenheten med.

I måndags var vi ju lediga eftersom att det var 1 maj så då packade vi ihop oss efter frukost och åkte hem. Även fast det var roligt att hänga i Göteborg med familjen så var det så skönt att få komma hem, jag var helt slut så det blev bara serier resten av dagen vilket var skönt. Jag hade behövt att vara ledigt på tisdagen med! :) Jag kan slappna av och sova bra i Vasa, men jag sover bäst hemma, så är det. Men det var en bra helg, även om kroppen inte var på topp.

Tänk att det är Maj redan, helt galet. Hoppas att ni hade en bra valborg och 1 Maj!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *