Firade vår älskade mamma

Igår var ingen vanlig dag för igår var det mammas födelsedag! 11 januari! Och jag har gjort min första vecka på vårterminen. Jag åkte taxin hem ungefär vid tre tiden. Marko och Elliot kom nästan hem samtidigt som mig, innan mamma kom hem slog vi in lite paketer. Sen när mamma kom fick hon världens största grattiskramar av oss. Mamma fick sätta sig i soffan också kom vi ut i vardagsrummet med fin sång och med varsin present i handen till henne. Hon blev jätteglad. Av mig fick hon litet smått och gott, två ansiktsmasker och en ögonskuggspalett med fina och olika färger. Men hon fick även ett mail utav mig som kom till henne direkt på morgonen på jobbet, om hur mycket jag uppskattar henne och vilken underbar mamma hon är, det blev hon så glad över! Av Marko fick hon att de ska gå på en show med Batra i mars, och det fick jag också följa med på, så det var snällt. Jag blev jätteglad för jag har viljat gå och kolla på Batra länge. Kul att ha något att se fram emot! Av Elliot fick hon goda lyxpraliner med saltkon i, så vi kokade lite kaffe och fikade på chokladpralinerna, de var så goda!

Elliot fick titta på något sedan och jag, mamma och Marko satt i baren och hängde med lite mysig musik i bakgrunden och varsin god dricka. Eftersom att vi älskar chark-och ost bricka i denna familjen så blev det en jättelyxig ost-och charkbricka från Cassels på kvällen. Vi tog fram lite goda kex också. Det var supergott, man tror inte att man ska bli mätt på det, men vi blev supermätta!

Efter maten gick grabbarna ner och kollade på en film en stund och jag och mamma satt kvar och myste vid matbordet. Lite senare på kvällen när Elliot hade gått och lagt sig spelade jag och mamma Uno, det var roligt! Det var en supermysig kväll, mamma verkade nöjd och då är jag nöjd också!

Idag blir det mysigt kalas med släkten!

<3

Paketöppning!
Bookmark the permalink.

One Response to Firade vår älskade mamma

  1. Mormor says:

    Så mysigt ni har det!😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *