Minijul hos pappa

I söndag var jag hos pappa innan jag och mamma åkte på basket. Jag åt middag hos de och sen körde vi en liten mini jul bara vi fem. Farfar, Carin och Mona var på en minijul förra helgen hos oss men då kunde jag inte komma på grund av att jag var lite snorig (ville inte smittas), så det var lite tråkig. Men vi fem hade en mysig stund också, vi satt i soffan jämte granen och öppnade julklappar. Jag fick massor utav fina paketet av Carin, farfar, Mona, killarna, pappa och Jenny. Jag satt kvar sist och öppnade som vanligt för att jag hade så mycket julklappar. :-)

Jag fick en bra laddare av Jenny och pappa, den sladden är lite mer spändare/hårdare än den vanliga iPhoneladdaren så nu har jag lättare för att sätta in den i mobilen, vilket är bra plus att när mobilen är fulladdad så slutar den att skicka ut ström, vilket är jättebra!
Sen fick jag H&M presentort, alltid bra! Sen fick jag ett litet gulligt hus som lyser av farfar och Carin, som killarna fick varsitt också. Sen fick jag ett jättefint rosa sätt med en go kroppstvål, body lotion och en tvättsvamp. Jag fick en tidningsprenumeration av pappa och Jenny som kommer i min brevlåda varje vecka på Storås, vilket är kul tycker jag. Jag fick en gullig pussmunströja! :-) Sen fick jag ett nytt sånt mobilfodral som jag fick av mamma, Marko och Elliot. Mamma och pappa hade inte pratat med varandra denna gången så pappa och Jenny hade köpt ett också, ett likadant, de tyckte också att det förra var så slitet, haha! :-) Men det är alltid bra med ett extra, kan jag byta till den när jag har slitit ut den som jag fick av manna, Marko och Elliot i år. Jag fick en liten guldig löstehållare med, den var så fin (glömde tyvärr att ta med den på fotot) Också fick jag den lilla söta blåa koppen som ni ser på den tredje bilden. Den andra stora koppen och teet på samma bild fick jag från Mari och Martin (glömde ta med de i mitt julklappsinlägg från mamma), väldigt gott löste måste jag säga!

Jag gav Lancen en grävmaskin, Hamilton en lastbil som låter (som han gillade jättemycket så det var kul), Jenny gav jag en matlagningshandske och pappa en fin trä ostbricka med tre redskap, de blev jätteglada. (Jag har ju sagt att jag ska lägga ut de julklapparna som jag köpte på Ullared, men alla har tyvärr inte fått sina julklappar än).

Tack för de jättefina julklapparna!

Mina fina koppar och ett gott löste!
Den smarta laddaren!
Den coola tröjan med guld pussmunar!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *