Fjärde advent

Igår var det exakt en vecka kvar till jul, whoho! Jag längtar! Idag har vi tänt fjärde och sista ljuset, det känns inte längesedan v tände första ljuset. I helgen och i veckan har det varit mycket förberedelser, vi har lagat mat, igår gjorde mamma en egen pepparsksksdeg som vi ska baka pepparkakor med idag, och igår gjorde vi julgodis. Igår köpte vi gran också och tog in den på kvällen, wohoo. Så idag ska vi klä grannen också. Precis nu kom jag hem efter att handlat alla julklappar i stan, väldigt sent ute i år! Så det är mycket vi har och ska stå med i helgen. Det är så mysigt att grannen äntligen är i vårt hus, för det är så mysigt på morgonen när det är mörkt ute också tänder man grannen och sätter sätter sig i soffan och bara njuter. När vi tog in den igår lyssnade vi på julmusik och hade det jättemysigt. Idag fick jag en adventspresent av mamma, det var jättefina ansiktsmasker, någon ska jag prova ikväll, också var det en grej man kunde sätta upp håret med så att man inte ska få ansiktsmask i håret och ett babylips som luktar så gott. En necisär som alla sakerna låg i med också. Äntligen jul! Kan vi inte få lite mysig snö innan eller på julafton, snälla.

Detta var mitt sista adventsinlägg för i år, jag hoppas ni har tyckt om dem. Själv har jag tyckt sådär. Förra året var mycket bättre tycker jag då jag kom på att göra sånna här inlägg. De var mycket mer långa inlägg och mycket mer text, mina i år har vart kortare inlägg och inte så mycket text, kanske för att jag som sagt började med att skriva adventsinlägg förra året, alltså då var jag kanske mer peppad på det, för att det var nytt, kanske. Jag förstår inte vad jag kom på allt ifrån att skriva om. Detta inlägget är jag iallafall nöjd med.
Ha en fortsatt mysig fjärde advent!

Vår julgrann. färdigkläd! :)

Vår julgrann. färdigkläd! :)

Vi bakar pepparkakor! :)

Vi bakar pepparkakor! :)

Elliot bakar pepparkakor... :)

Elliot bakar pepparkakor… :)

img_8004

 

Min adventspresent! :)

Min adventspresent! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *