Mitt handikapp: CP balansen styrde mig

Som ni vet så har jag dålig balans pågrund av min CP-skada. Det är sämre och bättre period till period. Nu har jag inte ramlat så mycket, ingenting alls faktiskt,  pappar peppar… Men jag har ramlat jättemånga gånger i mitt liv, speciellt när jag var mindre. Men en period var extra jobbig, det var bara för något år sedan tror jag. Då ramlade jag jättemycket. Det var så illa som kanske en gång om dagen vissa dagar. Jag slog mig inte hårt, men jag ramlade. Det var jättejobbigt för tillslut var jag rädd när jag skulle gå någonstans i hemmet. Jag kom ihåg att jag tänkte varje gång jag skulle gå någon stans att ”hoppas jag inte ramlar nu, ta det lugnt” och när jag kom tillbaka och satte mig ner igen så tänkte jag ”vilken tur att jag inte ramla, vad skönt att jag sitter ner, för nu kan jag inte ramla”. Jag mins det så väl att jag tänkte så och att jag tyckte att det var en väldig jobbig period.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *