Flytta Ut, Flytta In

Ungefär en vecka har gått sen studenten, jag har knappt reflekterat över att det bara har gått en vecka. Men ena sekunden känns det som att jag tog studenten igår och andra sekunden känns det som att det var månader sedan. Jag tänkte att jag skulle få ta det lugnt och andas ut nu den här veckan efter studenten men det känns som att det har gått i ett hela tiden. Det har bara hänt något litet varje dag, men jag hade hoppas på att jag bara hade kunnat få legat i soffan hela dagarna och inte behövt ställa klockan, även om vissa saker har varit roliga, hade jag bara behövt vara känner jag.

I söndags (dagen efter min studentmottagning) var det dax att åka till Storås för sista gången och packa ihop det sista och städa rummet. Jag och mamma åkte ditt på tidigt eftermiddag. Jag hade dessutom beställt taxi vid 18-tiden till lägenheten eftersom att Elof skulle komma med hem till mitt nya hem.
Min kontaktperson skulle jobba på studenten men tyvärr så var hon sjuk då och hon skulle inte jobba på helgen heller, men hon var så gullig så hon sa att hon skulle komma ner till Storås som i söndags och säga hejdå till mig.
När jag och mamma svängde in på parkeringen på Storås kom min kontaktperson, min lägenhetskompis och Wilma joggades nedför backen till parkeringen och stod förväntansfullt vid bilen och väntade på mig, det var ett härligt bemötande! :-)

Vi alla gick in i min lägenhet och pratade för fullt, jag gav min kontaktperson hennes brev och hon gav mig till och med en present, så gulligt. Hon bestämde sig för att öppna sitt brev hemma sen och jag bestämde mig också för att öppna hennes fina paket hemma.
Sen stod vi bara och prata en liten stund och hon sa så fina saker till mig om att jag varit en sån glädjespridare, att hon kommer att sakna mig på Storås till hösten och att det kommer bli tomt här utan mig osv, jag blev jätterörd av hennes fina ord och sa att det kommer att kännas tomt för mig också, att inte komma tillbaka till hösten.
Sen behövde hon tyvärr gå, så vi gav varandra en stor kram och sa hejdå.

Sen blev det att ta ner gardinerna från mitt rum och packa in de sista grejerna i bilen. Jag och mamma städade förfullt och grejade en stund där, sen var mitt rum så rent och tomt. Det kändes superkonstigt att se sitt rum så tomt efter fyra år. Mamma åkte hem ganska så snabbt efteråt för hon skulle ta emot mig med taxin i lägenheten. Medans jag satt och väntade på taxin satt jag ute och pratade med personalen, Wilma, min lägenhetskompis och nån till. Det kändes lite märkligt att sitta där och prata med de för sista gången, och lite ledsamt faktiskt.
Vid 18 kom min taxi och jag kramade och sa hejdå till den ena personalen som följde med mig till taxin. Sen var det bye bye Storås.

Nu står Elof och Rulle i cykelförrådet i min nya lägenhet, det kan inte bli annat än perfekt!

Mamma och pappa hade ställt allt från Storås i min lägenhet så det såg ut som hej kom och hjälp mig när vi kom dit i söndags. Det blev rätt sent när jag kom ditt med taxin i söndags så vi lämnade bara allt och åkte hem. Men vi skulle åka dit dagen därpå, som i måndags (Sveriges nationaldag) och greja hela dagen.

Mer om min vecka får ni veta i nästa inlägg….

Väl hemma öppnade jag min kontaktpersons present och där i var det en superfin glasängel, den ska jag sätta på ett fint ställe i min lägenhet. Hon vet att jag gillar änglar så det var fint av henne att köpa en liten ängel.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *