Födelsedag i Världsklass

Jag hade en jättehärlig födelsedag i fredags. Jag skulle upp och jobba på min födelsedag, men faktum är att det gjorde mig inte något. Jag skulle dessutom få sluta klockan tolv så jag ska inte klaga. I fredags klockan halv sex på morgonen kom pappa, Jenny och killarna in till mig sjungandes med frukostbrickan i högsta hugg och några presenter, det var jättemysigt. På min frukostbricka fick jag juice, te, en macka och yoghurt med jordgubbar och granola i, mums det var gott.
Killarna hade målat så fina teckningar till mig, jag blev så glad. Av pappa och Jenny fick jag två stora härliga handdukar som ska med till Storås i höst, jag fick en jättesnygg bikini från Stronger också fick jag ett par söta örhängen och ett snyggt armband.

I fredags bjöd jobbet på frukost. Det var två olika brödsorter, marmelad, vindruvor med mera, det var väldigt gott och lyxigt på min dag.
När vi åt frukost ställde sig plötsligt alla upp när min chef kom in i lunchrummet och började sjunga. Jag blev så överraskad men så glad. Sen kom chefen fram till mig och lämnade ett Maraboochokladhjärta till mig, hur gulligt var inte det? :)

Det var väldigt skönt att sluta tidigt på min födelsedag. När jag kom hem kom pappa inte långt efter med lunch till oss. Det blev hamburgare från MAX. Efter lunchen tog jag det bara lugnt, pratade med Wilma, duschade och gjorde mig iordning för kvällen.
Mamma och Elliot skulle nämligen komma och fira mig hos pappa. Jag tror inte att jag har firat min födelsedag ihop med både mamma och poppa samtidigt, så det såg jag fram emot.

Mamma och Elliot kom vid ungefär halv sex. Mina brorsor började leka nästan direkt. Medans de gjorde det skålade vi vuxna i champagne, den hette ”Chapange Charlier & Fils Rosé de Saignée Prestige Brut” det var verkligen så gott och kändes så lyxigt.
Jag fick lite paket av mamma och Elliot. Elliot hade även köpt en egen present till mig, så gulligt.
Av mamma fick jag en platt mobilladdare, ni vet sån som man bara lägger mobilen på så laddas den. Jag hade önskat mig en sån för det tänkte jag att det skulle passa mig, slippa hålla på med sladdar och sånt. Sen fick jag att jag ska få gå på massange, mammas jobb har en massör som jag ska gå hos. Det ser jag verkligen fram emot. Av Elliot fick jag en snygg keps!
Det hade även kommit ett paket på posten som var från Ia och Jon, jag fick ett snyggt nagellack av de som jag verkligen kommer att använda.

Sen blev det lite fix med maten. Vi skulle egentligen sitta ute, det var ju så varmt men vi fick plocka in dukningen igen när det kom en kastvind! :) Dessutom såg det lite ostadigt ut på himlen.
Bordet var uppdukat med massor utav god mat.
Det blev jättegod grillad fläskfilé, Jennys goda klyftpotatis i ugn, grillade halloumi med bacon runt (kan verkligen rekommendera), det blev majs, marinerade vitlöksklyftor, grillade padrones, grillad blomkål, bearnaise och en fräsch sallad. Ja ni hör ju, vilken middag! Sååå gott!

Efter en stund blev det tårta som pappa hade beställt. Det var choklad- och passionsfruktstårta med en chokladskylt som det stod ”Alice 19 år” på. Tårtan var mastig men helt underbar god. Efter tårtan satte vi oss lite goare i soffan. Pappa gjorde mojito till mig, mamma och Jenny för det hade jag önskat mig på min dag, jag tycker att det är så gott! Det blev även punchpralliner som lite snacks! Jag älskar punchpralliner, den tant som jag är! :)
Barnen var inne i Lancens rum och lekte och jag, pappa och Jenny satt där i soffan och pratade och lyssnade på musik, det var så mysigt.

Jag skulle följa med mamma och Elliot hem sen på kvällen. Vi packade ihop oss runt elva, så det blev en lång och rolig födelsedagskväll hos pappa. De cyklade och jag körde Elof, det var en magisk kväll att cykla/rulla hemåt. Det var jättevarmt och då hade det spruckit upp till blå himmel.

Det var en jättemysig födelsedagskväll och födelsedag överlag som jag hade. Jag älskar att ha hela familjen samlade.
Jag är så tacksam över dagen, alla presenter och födelsedagshälsningar som jag fick!

Mojito :)
Morgonbrickan
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *