Strandmiddag & Kvällsdopp

Jag hade en grym dag i lördags, ja, i lördags, det var några dagar sedan, men jag har inte hunnit blogga pågrund av att jag har varit så trött efter jobbet och inte haft någon ork till att blogga.
I lördags iallafall så blev det året första stranddag med mamma och Elliot. Det var verkligen så härligt och så varmt. Jag tog årets första dopp, det var så kallt i sjön. Men det gjorde inget eftersom att man var tvungen att svalka ner sig i den värmen som var i lördags.

På eftermiddagen åkte Elliot till Marko och jag och mamma fick besök av mormor och morfar hemma. De kom för de ville fira mig lite eftersom att jag fyllde år i fredags. De gav mig pengar också hade de med sig en gullig påse med söta små ljus, punchpraliner, Lindor chokladpraliner med salted caramel, mums så gott och ett jättefint kort. Det var gulligt av de!
Jag och mamma hade köpt en Marabou kladdkaka och glass som vi fikade på. Det var jättemysigt att träffa mormor och morfar igen, vi satt och trängdes alla fyra på vår smala balkong! :)

På kvällen kom Kevin hit och hämtade upp mig för vi hade bestämt att vi skulle ta ett kvällsdopp, årets första dessutom. Men först åkte vi och köpte sushi, vi köpte även briska, choklad, jordgubbar och chips. Sen åkte vi ner till stranden, satte oss vid en bänk och åt middag på stranden (tur att det fanns en bänk, jag, sandstrand och mat går inte ihop :-)) Det var en sån fin kväll, det var klarblå himmel, en jättefin kvällssol och så varmt, det kändes som att man var utomlands.
Efter sushin satt vi där och åt jordgubbarna, chokladen och knaprade på chipsen i kvällssolen, det var inte tråkigt! :)
När vi var mätta och goa tog vi vårat kvällsdopp när solen stod som lägst på himlen, det var verkligen en ljuvlig sommarkväll.
Precis som tidigare på dagen så var det väldigt kallt i vattnet, men när vi stod där med vattnet halvvägs över knäna och huttrade så kunde vi inte ångra oss, eller hur? :) Så vi doppade oss och sen fort upp igen, sen var det skönt att vira en torr handduk om sig.
Även fast det var kallt så var det ändå härligt med ett kvällsdopp, det är något speciellt med kvällsdopp på sommaren tycker jag, eller vad tycker ni?

Det var en fantastisk kväll!

Present från mormor och morfar <3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *