Förkylning Startar Lovet

Japp, då var det andra dagen på höstlovet och man är dunderförskyld, jippi, vad roligt! Blääää, säger jag. Jag vill vara ledig och bara njuta, inte vara sjuk.
Jag åkte hem i lördags som jag skrev i mitt förra inlägg, på söndagen vaknade jag upp snorig och med halsont… Jag skulle träffa min kompis Matilda i söndags, men det fick jag ju bara ställa in. Igår var mamma och Elliot hemma, vi skulle åka till badhuset och mysa på stan, det blev ju inget med det heller. Idag skulle jag åka till Storås, istället ligger jag hemma och snorar i soffan istället, buh vad tråkigt.
Jag hade verkligen sett fram emot att vara på Storås detta lovet och hitta på något, dessutom skulle jag typ vara själv där i nån dag så det skulle vara lyxigt att ha personalen för sig själv! :-)
Men nu är det som det är, det är ju bara måndag när jag skriver detta, så jag hoppas inte att jag kommer att snora och hosta hela lovet.
Men jag har inte varit sjuk på ett år, exakt faktiskt, för förra höstlovet blev jag också sjuk…så typiskt. Jag har aldrig hållt mig så frisk som detta året och det är jag verkligen tacksam för.

MEN….om man ska se något positivt ur detta så är det att jag inte missar något i skolan som jag blir stressad över när jag ligger i soffan och tittar på serier hela dagarna!
:-)

Nu hoppas jag på att jag blir frisk till lördag då det är alhelgona, och när vi ska till kyrkogården och äta på resturang med familjen, så jag får något kul detta lov iallafall!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *