Hela lovet i Sjuksängen

Blä, blä, blä, jag har varit sjuk hela veckan, jag har bara legat i denna soffan som jag sitter i nu, från morgon till kväll. Det förvånar mig att jag inte har mer träsmak. Idag är jag på bättringsvägen, men jag är fortfarande förkyld. Jag har dock inte varit överdrivet snorig, vilket är skönt men jag har fått en sån eländig torrhosta, hostan är det värsta med förkylningar tycker jag. Jag har hostat och hostat, jag har knappt kunnat prata. På kvällarna har det varit värst, jag har inte kunnat ligga ner när jag ska sova för då har jag bara hostat konstant och fått ont i revbenen. Så min snälla mamma har serverat mig honungsvatten hela veckan, och det har faktiskt hjälpt.

I söndags hittade jag en serie som jag har kollat på hela dagarna denna veckan. Jag är så glad över att jag hittade den för den har räddat mig i veckan. ”Good Doctor” heter den, har ni sett den? Den handlar om en kille som har autism och som är läkare på ett sjukhus, så sjukt bra. Jag har verkligen sträckkollat, jag har redan kollat färdigt på säsong 1, det är 18 avsnitt, så ni kanske kan förstå att jag har sträckkollat! :) Sen har jag och mamma börjat kolla på en serie tillsammans på kvällarna, den heter ”Made” och handlar om en mamma som tar sig ur ett destruktiv förhållande med sitt barn, den är hemsk men också sjukt bra! Båda de här serierna går på Netflix, kan verkligen rekommendera!


Som jag sa innan så är jag fortfarande sjuk, men jag känner mig lite piggare. Tyvärr så blir det nog ingen all Helgona idag för mig och inget restaurangbesök heller då såklart, väldigt tråkigt tycker jag. Jag var sjuk förra all Helgona också. Dessutom har jag ingen rullstol hemma och jag kommer inte att orka gå på kyrkogården för då kommer jag att hosta jättemycket, även om hostan har blivit mycket bättre. Jag hade verkligen sett fram emot det, alla Helgona är faktiskt en utav mina favorithögtider! Jag var dessutom inte med förra året heller, för då var jag också sjuk!

Eftersom att jag inte är frisk än så får jag inte heller komma tillbaka till Storås. Jag ringde faktiskt chefen för elevhemmet igår och hon sa att jag måste vara helt symtomfri och det hinner jag ju inte bli tills imorgon. Jag har även pratat med min mentor, så det blir distansundervisning för mig nästa vecka, i början på veckan iallafall.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *