Höstlovet är välkommet!

Nu har jag äntligen lov, höstlov! 10 veckor har gått sedan jag började fyran och Storås livet igen. Det har känt som en evighet men ändå gått så fort.
Idag är det skönt att slippa söndagsångesten. Vad ska jag göra på lovet då?
Elevhemmet stänger i eftermiddag så igår kom mamma och Elliot och hämtade mig på Storås. Imorgon har Elliot studiedag så då kommer mamma, jag och Elliot vara hemma tillsammans, det blir mysigt. På tisdag öppnar Storås igen och då ska jag faktiskt tillbaka, för jag vill vara där på lovet också. Dessutom blir det ganska långtråkigt och ensamt hemma.
Det är inte alls många kvar på Storås, det är bara jag och en elev till som kommer tillbaka på tisdag. Jag hoppas att vi ska iväg och hitta på något, det vore roligt. Men för det mesta ska jag bara försöka ta det lugnt, det behöver jag känner jag.

På fredag åker jag dock hem IGEN för på lördag är det all Helgona och ni som har följt mig i några år nu vet att vi brukar gå till kyrkogården med släkten och sedan äta middag ihop hemma hos oss. Våra släktingar från Vårgårda brukar även hänga på, så det är mysigt när vi inte träffar de så ofta. I år blir det nog bara Jeanette och Martin som kommer ner, men det är inte så bara det heller. Jag är glad att någon från det hållet som vi inte träffar så ofta kommer. I år kommer vi gå ut och äta på resturang istället för att äta hemma hos oss eftersom att det blir ganska trångt, så det ska bli mysigt. Det blir ett bra avslut på lovet.

Idag är det halloween, brukar ni fira halloween?

Jag ska verkligen njuta av detta lovet!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *