Botoxdax igen!

I söndags hade jag en väldigt lugn och skön dag. Jag gick upp rätt tidigt faktiskt för att jag skulle plugga, men det var inte så jobbigt, Jag pluggade i två timmar, men nu är jag glad att jag gjorde det för nu behöver jag inte tänka på det. Resten av dagen låg jag mest i sängen i mina mjukiskläder, det var inte fel.
Pappa och familjen hämtade mig klockan 15 i söndags eftersom att jag skulle på läkarbesök i måndags så jag skulle vara hemma söndag till måndag. Jag tog ledigt hela dagen faktiskt i måndags, det var skönt och lyxigt. Jag skulle vara med mamma på söndagseftermiddagen/kvällen. Elliot var inte hemma, så det skulle bli mysigt att ha en mamma- och dotter kväll. Det var det kan jag säga, det var så mysigt. Vi åt laxpasta till middag och sen låg vi i soffan hela kvällen och slötittade på Solsidan och Helenius Hörna.

Läkarbesöket var inför botox. Jag känner nu att botoxen som jag fick i foten senast börjar gå ur eftersom att den börjar bli stelare. Jag trodde bara att jag skulle gå på en kontroll om jag behöver botox eller inte men jag kom på att förra gången som jag var där så tog de botox direkt, det var den gången som jag blev så förvånad att jag fick botox där och då så jag hade en liten tanke i bakhuvudet att det kanske blir botox direkt denna gång också.
Och jag hade rätt, de ville ta botox på mig direkt. Så jag fick lägga mig där på britsen bland två sjuksköterskor och en läkare också kom en till sjuksköterska in med sprutorna. Det var samma personal som tog botox på mig förra gången med för jag kände igen de, jag tror till och med att vi var i samma rum. Det gjorde så ont och spände så mycket när de stack in sprutan i benet med botoxen. Jag fick ingen bedövning alls, precis som förra gången. Mina ben levde som vanligt sina egna liv så sjuksköterskan som höll i benet sa att hon fick verkligen kämpa för att hålla kvar det, hahaha. Men nu är det gjort.
Nu är det stretching och stretching som gäller.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *