Kevin på Besök på Storås

I helgen skulle äntligen Kevin komma till mig på Storås. Vi planerade det typ i början av september. Han har många bollar i luften och jobbar typ hela tiden så då sa han att den 23 oktober kan jag komma till dig. Det kändes ju hur långt fram som helst just då men nu är vi där.
Han kom till mig runt klockan 11 i lördags, senast han var hos mig var i hösten i trean så det var på tiden. Det var ju underbart väder i lördags, vi hade verkligen prickat in rätt helg.
På Storås har vi en lång promenadrunda som jag brukar gå ibland, den är väldigt härlig, mycket landskap och skog. Jag har alltid velat gå den rundan med Kevin eftersom att vi båda älskar att gå promenader tillsammans och vi brukar gå ut och gå när vi träffas hemma. Så när han kom tog vi oss ut direkt och gick i det underbara vädret. Innan vi gick hem igen gick vi till Angereds Torg och löpte med oss sushi hem.

På Storås satt vi i det gemensamma utrymmet utanför mitt rum och åt. Det var supergod sushi! Vi satt där i hela två timmar och pratade om livet. Wilma kom även till oss efter en stund för hon ville träffa Kevin, så jag och mina två bästa vänner hår i livet satt och snackade, det var jättemysigt.

Jag och Kevin är väldigt spontana personer så vi hade verkligen inte dagen planerad, vi gjorde det vi kände för som vanligt! :-) Klockan tre bestämde vi oss för att ta oss in till stan, utan någon direkt plan, vi ville bara gå och kika lite. Men vi tappade bort oss direkt, haha, vi gick och gick men vi viste inte vart vi var, det var rätt mycket människor ute också. Tillslut gick vi in och satte oss på en juicebar och tog en fika, men vi viste fortfarande inte vart vi var. Tanken var att vi skulle äta middag i stan, men vi både var så mätta efter lunchen så vi åkte hem till Storås istället. Kevin ville inte åka hem i mörkret så han åkte hem vid 18 ungefär.

Det var en rolig dag och jag är så glad och tacksam över att han kom och hälsade på mig. Tyvärr tog vi inga bilder, vi glömde av det helt! :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *