Förkylning startar lovet

Sista dagen innan lovet vaknar jag upp med en förkylning, jippi! Jag hade det faktiskt på känn igår, så det kom inte som en chock. Jag tror även att jag hade feber inatt. Jag är hemma idag som ni kanske förstår. Vilar och dricker mycket så att kroppen ska återhämta sig fort, det ända som saknas är lite kärlek, det behöver man när man är sjuk…men men man kan ju inte få allt. :) Det här var nästan väntat att jag skulle åka på en förkylning snart eftersom att alla är typ förkylda nu, både på Storås och i skolan.

I helgen är det bara jag och Julia som är kvar i vårt hus, och i det andra huset är det bara Wilma som är kvar, lugnt och skönt med andra ord. Vi skulle ha taco-tjejmys tillsammans ikväll, jag tycker att det är extra mysigt att äta tillsammans när vi är så få. Men nu när jag är sjuk får jag äta i min lägenhet istället…lite tråkigt men så är det. Som tur är så brukar personalen sitta med mig när jag äter så jag får lite sällskap.
Å, jag är så sugen på tacos ikväll, det kommer bli gott än fast jag har ätit tacos typ varje fredag. Det är lite kul för hemma brukar vi inte äta tacos varje fredag som de flesta andra familjer gör, vilket jag tycker om eftersom att det blir godare med tacos om man inte äter det varje fredag tycker jag. Här på Storås äter de tacos varje fredag. Men grejen är den att när jag har kommit hem på helger oavsett om jag är hos mamma eller pappa så har det blivit tacos, visst är det lustigt? Jag brukar säga lite ironiskt när de säger att det blir tacos ”å, vad gott det var längesedan!” :-)

Det positiva med min förkylning är att jag fick den nu på fredag, det hade varit värre om jag fick den på söndag kväll eftersom att då hade sannolikheten varit stor att halva mitt lov hade bestått av en förkylning. Men nu har jag idag och hela helgen på mig att bli frisk. Jag ska bara sova och vila i helgen, så jag blir frisk. Det blir ju tyvärr ingen tjejkväll på Rappe imorgon för mig då, men det kan jag faktiskt hoppa över utan att bli allt för besviken. Det hade ju såklart vart mysigt men jag tycker bättre om att vara på Storås.

Vad ska ni göra i helgen?
Trevlig helg!

Bookmark the permalink.

One Response to Förkylning startar lovet

  1. Matilda Löwenborg says:

    Jag ska hälsa på min syster som bor två mil bort och passa på att leka lite med mitt syskonbarn på 2,5 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *