”Ville dela på mig”

Natten till lördag var inte rolig. Jag sov oroligt, vaknade, svettades och var jättetrött. Det kändes som att jag hade hög feber, nästan 40 grader. På lördagen gick jag upp halv elva, var jättetrött eftersom att jag inte hade sovit så bra. Mitt balans sinne var dålig (som det brukar bli när jag är förkyld) och jag var alldeles varm och jag kände mig så äcklig och svettig. Robban jobbade så han kom in till mig när jag larmade. Han sa att jag var alldeles blöt i hårmåtten av svett efter nattens feber och dåvarande feber…usch sa och säger jag. Han tyckte att jag skulle åka hem och jag kände väll också att det vore skönt trots att jag tyckte att det var lite tråkigt eftersom att jag hade sett fram emot att vara på Storås helgen innan lovet. Mamma skulle inte komma förrän på eftermiddagen så jag satt i min säng ända tills hon kom och halv tittade på tv, jag tog mig faktiskt i kragen och gick in i en dusch också, för att känna mig lite fräschare iallafall.
Jag blev så glad när mamma kom, det är skönt att bli ompysslad hemma och vara hemma när man är sjuk, plus att det skulle bli mysigt med mellosällskap tyckte jag. Vi hade en mysig kväll, med god mat och mellokväll.

Igår, alltså i söndags mådde jag bättre, bara lite snorig. Jag sov så gott hela natten. Men jag var så trött på förmiddagen ändå så jag låg bara i soffan och blundade. Jag ville så gärna tillbaka till Storås och umgås med de som var kvar bland annat, jag mådde bättre och hade ingen feber. Så mamma var så snäll och körde mig till Storås på eftermiddagen trots att hon hämtade mig där dagen innan. Men nu i efterhand tycker jag ändå att det kanske skulle ha varit bra och mysigt att ta en dag till hemma med familjen och vila hemma, och att mamma skulle köra mig ikväll till Storås istället, men så tänkte tyvärr inte jag igår förmiddags – envise Alice :/ :). Jag ville liksom både och, ville dela på mig. Men jag är tacksam över att mamma var så snäll och körde mig även fast det beslutet inte kanske var så genomtänkt av mig, men jag är inte perfekt, ingen är perfekt.
Men jag kom väll till Storås vid fyra snåret igår. Mamma hjälpte mig med lite saker innan hon åkte hemåt. Då ångrade jag mig väll lite att jag inte stannade hemma med familjen trots allt (inte för att jag mådde dåligt, bara för att ta en lugn extra dag hemma och mysa med familjen). Men jag mådde bättre sen när vi skulle äta. Det var bara jag och Julia som skulle äta eftersom att det bara var vi i vårt hus. Det blev pizza, så jag hade beställt skinka och ananas pizza, så gott. Robban och en som heter Danilal jobbade, vi hade det jätteroligt och trevligt.
Senare på kvällen kom Wilma över till oss så då satt vi där uppe en stund och umgicks. Det är så mysigt när vi är så få tycker jag, det blir extra mysigt då – det var också därför som jag ville åka tillbaka till Storås igår. Så även fast mitt beslut att åka hit kanske inte var det ultimata så fick jag ändå en jättebra kväll med mina vänner igår.

Men om jag inte mått såpass bra som jag gjorde igår hade jag aldrig åkt hit pågrund av respekt såklart! Men nu tyckte alla att det var okej. Jag ringde till och med Storås och frågade innan om det var okej.

Idag har jag inget planerat, vila och försöka sova så länge som möjligt. Vila upp mig så jag orkar med Ullared imorgon! Det ska bli skönt att bara ta en sov- och slappardag på Storås. Det är det som lov innebär tycker jag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *