Första advent

Första advent idag, wohoo så mysigt! Äntligen lite jul i alla fönster. Idag har vi varit på adventsnys med hela familjen hos mormor och morfar. Det var så mysigt, vi drack glögg och åt pepparkakor när vi kom, sen åt vi jättegott kött med potatisgratäng. Till efterrätt åt vi mormor goda knäck, kola tårta, den är sååå god! Vi hade så mysigt, och jag skrattade så mycket så nu har jag träningsvärk i magen :). Det känns så mysigt med julpynt när det är mörkt och tråkigt ute, det livar upp vardagen.  Igår var jag och köpte alla mina julklappar, det känns skönt att ha det avklarat. Om jag hade obegränsat med pengar så skulle jag vilja köpa julklappar till alla nära och kära. Ni som ger så mycket kärlek och vänskap till mig. Julen för mig är en mysig högtid där alla träffas och umgås tillsammans i vintermörkret, men det är inte bara julafton och juldagen som är mysig, utan också alla förberedelserna innan, ungefär där vi är nu. Med adventsnys, familj, julpynt, julkalendern osv. Jul för mig är inte bara julafton och juldagen, det är så mycket mer. Det är så mycket kärlek kring jul.

En annorlunda adventsljusstake i år, mysig och julig. Ett datumljus också. Christmas is light!

Adventspresent från mamma och Marko! Gosiga vantar! <3

 

Bookmark the permalink.

One Response to Första advent

  1. Eva says:

    Ja visst var det en jättemysig 1:a advent. Så gott när vi träffas allihopa. Ja mycket skratt blev det💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *