1 december

1 december igår, det känns lite speciellt, julmånaden och allt. Marko var iväg igår så jag, mamma och Elliot fick ha mys hemma själva. När vi kom hem tog vi årets första glögg och lite pepparkakor till det. Sen satte vi igång julmusiken och började sätta upp adventsstjärnor och ljusstakar, jag och Elliot har likadana ljustjärnar som vi brukar ha. Det är alltid lika mysigt att sätta upp alla adventsaker varje år. Sen till middag åt vi pizzor på tacobröd, det var gott. Efter maten tittade vi på första avsnittet av julkalendern, den verkar lovande. När Elliot hade gott och lags sig fick jag och mamma lite egentid framför två avsnitt av Walgrens värld. Vi älskar att titta på deras kaosiga familj, de är så roliga! Två timmar av skratt igår kväll! :)  Jag och Elliot fick också varsin chokladjulkalender igår, man blir aldrig för stor för det! :)

Mys i mitt rum, den lampan är min nya jullampa, så mysig!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *