Första dagen

Första dagen i nian! Det var jättekul att komma tillbaka igen. Jag fick sällskap med Kevin ner till skolan. På förmiddagen var det en liten uppstart, man fick sina skåp och schema. Eftersom att vi är nior nu så håller vi i olika aktiviteter på skolan, så idag planerade vi en aktivitet som vi ska göra i september för sjuorna och åttorna. Sen gick vi ut och gjorde en annan aktivitet bara för niorna, man skulle hitta så många saker på 30minuter som stod på ett papper, och ta en groupie tillsammans med det föremålet, det var en konstig lek, men rolig. Sen åt vi lunch och efter det började de vanliga lektionerna, jag hade tyska och NO det sista.

Vi har ett jättebra schema tycker jag. Vi har idrott på tisdag och torsdag eftermiddagar vilket är bra tycker jag för då kan man bytta om i lugn och ro. Jag kommer att ha bad som vanligt på tisdagar lite längre fram som förra året eftersom att vi har idrott på sista lektionen, vilket känns roligt. På måndagar slutar vi kvart i två, gött på en måndag liksom. På tisdagar när vi har idrott slutar vi tre, som förra året, på onsdagar slutar vi ungefär två. Torsdagar när vi också har idrott det sista slutar vi tjugo i tre. Sen kom fredagen då, och då slutar jag kvart över tre på höstterminen och tre på vårterminen, för att nu har jag teknik och i vår har jag musik, men jag tycker det ändå är skönt att vi slutar tidigt måndagar och onsdagar. Vi har lite längre raster i år vilket är skönt förutom på fredagar,våran senaste dag, då går det i ett och vi har jättetajt mellan lektionerna, de kommer bli tuffa men jag ska klara de också. Jag ser fram emot nian! Nu ska jag ta Elon ner till skolan varje dag, ingen taxi alltså. Det känns skönt, för då kan jag ta det lugnt på morgonen och välja när jag vill åka ner och hem, och även ha den skolan. Jag blir mer friare då, vilket känns toppen.
Då var man inne i hamsterhjulet igen! :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *