Förtidig julklapp – Bananpaj

Jag fick en förtidig julklapp av Kevin i lördags, en jättefin målarbok med massor utav fina bilder i. Mycket små rutor att fylka i, vilket är roligt tycker jag. Just nu nu håller jag på med första bilden som jag färglägger till en julhanske, det har tagit mig jättelångt tid, jag håller liksom på med första bilden fortfarande. Men jag har blivit mycket bättre på att hålla mig inom linjerna, konstigt ändå när det känns som att mina händer har försämras – det är bra övning för motoriken iallafall. Jag tycker att det är så avkopplande att måla men samtidigt så ansträngande eftersom att jag spänner hela min kropp när jag målar, jag kan till och med få ont i höften av att måla, hur konstigt det än låter, haha! Målandet tar så extremt mycket energi från mig, men det är det värt för det är så kul. Det är bra att färglägga på kvällen eftersom att då blir jag trött snabbare. Tack Kevin för den fina målarboken!

I söndags lyxade vi med söndagsfika, vi bakade något nytt – bananpaj med vaniljglass, det var så gott! Jag älskar de varma smakerna med de kalla från glassen, ja det var nog inte sista gången vi gjorde den!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *