Halloweenonsdagen

I onsdags var mormor med mig på ortopeden för jag skulle ljuta nya ortser. Det var så mysigt att umgås med mormor i onsdags. Hon bjöd mig även på jättegod  fika när hon kom vid elva tiden. Att ha med mormor på ortopeden var så kul. Hon har varit med mig där innan, men inte när jag gjort ortoser, så hon tyckte att det var spännande att se hur det gick till. Hon tjejen som jag hade den här gången var så trevlig och mysig! Hon höll på och grejade med min vänsterfot eftersom att den inte kan vara sne när de ska göras en ortos, och det gjorde jätteont! Det spände i hela benet som vanligt. Men som tur var fick jag lite kärlek av mormor som stod jämte mig och klappade mig lite på benet! <3  :)  Men det blev fina ortoser, och jag valde ett fint mönster! När vi kom hem bjöd hon mig på panerad rödspätta och potatismos, det var så gott, jag var in heaven! :)

Efter maten tog jag och mormor det lugnt. Sen klockan fyra kom min taxi och mormor hjälpte mig in med både Elon och all min packning in i taxin. Klockan fem var jag på Storås igen. Så jag gick upp och där satt Julia och Pontus (han bor över mig) och två personal, de satt och snackade och åt mat, så jag satte mig och åt. Det var bara Pontus och Julia som är på Storås nu, det är ingen annan i andra huset heller, alla kommer tillbaka på söndag, så det är lugnt och skönt. Så vi satt där och snackade och skrattade jättelänge, det kändes så hemtrevligt och mysigt! Sen bakade Julia och en personal kladdkaka, så sen lite senare på kvällen tog vi en kvällsfika, den kladdkakan med lite vaniljglass på var så god! Ja, det var så mysigt att komma till Storås i onsdags!

Jag skulle egentligen åkt hem idag egentligen, men det blir så fram och tillbaka då eftersom att jag kom i onsdag, så jag ändrade taxin till lördag istället, tur att det gick med så kort varsel! Så jag får hela dagen idag här och kvällen, det blir mysigt!

Hoppas att ni hade en bra halloween i onsdags!

Imorgon kommer ett ännu roligare inlägg, så håll utsik! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *