Ullared med Storås

Vi har pratat om att åka till Ullared med Storås på lovet. Men senare så hoppade alla av så tillslut blev det bara jag kvar som ville hänga med. Så jag och Malin (en personal) skulle åka, bara hon och jag. På onsdagen så frågade en utav kvällspersonalen mig när jag ville åka, först sa jag elva, halv tio, nio, det blev bara tidigare och tidigare men hon sa att det blir nog försent varje gång jag sa tiderna. Så hon sa att åtta blir kanske lagom att ni åker, så det gick jag med på, trots att det lät så tidigt. Så hon förhandlade mig från elva ner till åtta haha, det var bra jobbat tycker jag! :) Jag gick och la mig kvart i nio i onsdags, eftersom att jag skulle upp vid vardagstid morgonen efter. Det kändes som vardag när klockan ringde i vanlig tid i torsdags och jag gick upp, men jag tyckte att det skulle bli en sån rolig dag, så jag var inte så trött. Jag gick upp och åt en ordentlig frukost, sen åkte jag och Malin till Ullared med minibussen med Elon i. Det tog en timme och en kvart till Ullared från Storås, så lite längre än från Borås. Men vi satt och pratade, skrattade och hade det jättetrevligt i bilen både dit och hem, så det var kul.

På Ullared var det mycket folk, speciellt där nere vid kosmetiska där vi började. Jag har aldrig haft Elon där heller, men det gick förvånansvärt bra. Malin körde vagnen och jag sa vad jag ville ha, haha. Jag hade massor utav julklappar som jag skulle köpa, passa på. Efter kosmetika åkte vi upp till verktygen och där var det mindre folk som tur var, lättare att köra. Där tänkte jag köpa alla ”manliga” julklappar som jag sa det, haha, och det gjorde jag faktiskt förutom till en person, vilket jag är riktigt nöjd över. Så sen efter den avdelningen var det bara de kvinnliga julklapparna kvar i släckta, haha vad jag är rolig :D. Jag hade inte planerat vad jag skulle köpa för något bara till vilka, men bara till vissa hade jag klurat ut vad jag skulle köpa. Men det gick så smidigt ändå, jag såg bara grejer där vi stod och tänkte bara på en person i min släkt och sa bara ”å, den ska hon eller han ha – den blir perfekt” också tog jag de, alltså så här klockrena saker till just den personen också – så tur hade jag hela tiden! Det var så smidigt!

Vi gick väll runt där i tre timmar och jag hittade julklappar till alla som jag hade skrivit upp på min lista, vilket är så skönt! Nu har jag det klart, eller ja jag måste köpa till en person till och tre paketet till julklappsspelet, men det var och är underbart att jag bara har tre julklappar kvar första november! Sen köpte jag två chokladkakor till mig själv. Jag köpte även två M&M’s påsar till Marko för det hade han beställt :),  Sen betalade vi, det var bara en tjej framför, så vi hade tur. Efter Gekås skulle vi äta, jag har aldrig ätit utanför Gekås någon gång, utan bara inne i Gekås. Men vi åkte upp till parkeringen först och lämnade påsarna. När vi kom så var det jättelite bilar där så vi kunde köra ut Elon hur lätt som helst men när vi kom upp igen tre timmar senare var det massor utav bilar överallt, då var det skönt att man inte skulle in på Gekås!

Sen gick vi tillbaka och gick in på en thairestaurang, där var det också jättelite folk när vi kom och sen när vi var nästan klara så var hela restaurangen full, förstår ni vilket flyt vi hade i onsdags med allting! Det var en supergod buffé! När vi var mätta satte vi oss i bilen ingen och åkte hem. Jag är så nöjd med alla mina julklappar! Jag vill bara ge de nu, se mina familjers reaktioner! Det var rätt roliga saker också, och praktiska!

Det var en sån mysig och rolig dag! Snällt att Malin hängde med mig än fast det bara var jag som skulle åka! Vi tog det så lugnt, vi stressade ingenting, vilket vi är nöjda med och det var så skönt!

Jag kommer såklart inte att lägga ut vad jag köpte som ni kanske förstår eftersom att det är julklappar, men jag har tagit kort på de så ni får se vad jag köpte efter jul, hihi! Nu får ni bara se vad jag köpte till mig själv och till Marko! Jag köpte bara fyra saker till mig själv!

Hela Ullaredspåsen full! :D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *