Min fredag på Storås

I fredags sov jag till nio, det var skönt. Det regnade ute hela dagen i fredags så jag hade bara en mysdag hemma. Jag åt en god och lång frukost, sen plockade jag och min kontaktperson Anneli som jobbade ut min tvätt som jag hade tvättat i torsdags. Sen gick vi ut i rusket till Ica och jag köpte lite tvättkapslar, men det var den ända gången som jag var ute kan jag säga, jag ville in direkt, det regnade och blåste hela dagen. Sen tog jag kort på mina julklappar som jag köpte i Ullared i torsdags, det tog en stund. Sen satt jag och Julia där uppe och hängde medans jag åt lite lunch, vi satt där bara och snackade med Anneli och sen kom kvällspersonalen. Kvällspersonalen pratade om diare, så vi satt där och pratade om diare tillsammans, haha mycket normalt! :-) Efter en stund gick jag ner och bloggade om Ullaredstripen (det inlägget ligger under detta inlägget om ni har missat det och vill läsa). Sen blev klockan fem och jag gick upp och hade en mysig tacokväll med personalen, Julia och Pontus. Tacosen stod uppdukat när jag kom upp, det såg så trevligt ut och lite musik var på i bakgrunden, det var en rolig och mysig tacokväll. Sen fick vi våfflor till efterrätt som personalen hade gjort till oss, lyxigt!

Vid halv åtta kom Julia in till mig för vi hade bestämt att vi skulle titta på idol. Så vi hade en mysig idolkväll tillsammans!

Det var en väldigt mysig och lugn dag i fredags, skönt att vara inne när vädret var så det var!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *