Fredagsfika med Frida

Igår efter skolan skulle jag och Frida träffas och ta en julfika. Vi har inte träffas sen sommaren, så  det var dags. Efter skolan så skulle jag ta bussen in till Resecentrum från Sandaredscentrum så skulle Frida hämta mig där. Det gick jättebra. Jag är så stolt över mig själv att jag kan göra något sånt. Hon har flytta hemifrån till en liten etta, så där var vi och fika, det var första gången jag var där, hon har inte bott där så länge. Det var så mysigt, det var som ett litet rum, en kokvrå, ett litet förråd och toalett that’s it. Vi satt och fikade och pratade, det var jättemysigt. Vi åt lussebullar och drack julmust. Äntligen fick vi till att träffas.

Tack för en jättemysig fika, fina Frida! Du betyder mycket för mig! :) <3img_7889

img_7891

Mums

 

Också måste man leka lite också… :)

img_7910

img_7912

Byt ansikten! :)

Byt ansikten! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Fredagsfika med Frida

  1. Frida J says:

    Tack för en jättemysig eftermiddag Alice, det är alltid lika kul att träffa dig! :D <3 du betyder massor för mig, massa kramar till dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *