Tredje advent

Jag glömde helt av att blogga om tredje advent igår, I’m sorry, men ni får den idag istället. Nu kanske du tänker, vad hon har mycket för sig da? Men nej, jag har varit förkyld hela helgen, typ halva lördagen låg jag i min säng och tittade på YouTube, lördagen gick jättefort. Sen på eftermiddagen så skulle my family till våra kompisar på middag, så då var jag hemma själv. Jag åt kvällsmat när det blev kväll och sen gick jag ner och tittade på en film och käkade små godis, det var ganska skönt och vara hemma själv. Igår tog jag det också lugnt. Idag är jag hemma från skolan för att ta en extra dag satt säga. :)

Tredje advent igår, det går fort nu. Hemma hos mamma har vi satt upp mycket tomtar och juliga grejer. Men min julkänsla kommer inte iallafall, det är lite tråkigt. Jag får nog lyssna lite på julsånger tror jag. Jag har ätit två lussebullar i helgen iallafall, en oss Frida i fredags och en igår, mums. fullsizerender

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *