Frukostincident, Familjemiddag, Happy soul

Varför går helgerna så fort? Kan inte helgerna vara lika sega som måndagsmornar? Det hade varit bra! :-) I fredags klockan 12 stämplade jag ut från jobbet med en skön känsla i kroppen av att det äntligen var helg, som varenda fredag. Jag ÄLSKAR fredagskänslan, speciellt när man inte har något särskilt planerat. Det ända jag skulle göra i fredags var att laga mat, eftersom att jag hängde med Kevin i torsdags så bytte jag matlagningen till i fredags istället, tillfälligt alltså. Jag gjorde potatis i ugn med baconlindad halloumi som jag stekte, eftersom att mat är godast (speciellt halloumi) när den är precis nygjord så åt jag redan min ”middag” klockan 15 när maten var klar. Jag hade då bara ätit lite yoghurt till lunch vid 13-tiden. Baconlindad halloumi med ugnsrostad potatis var verkligen så gott om jag får säga det själv. Vad kan liksom bli fel när man både älskar halloumi och bacon? Varför inte linda in den ena i den andra då? :D Det var lyxigt att äta det också istället för en djupfryst matlåda till fredagsmyset. Resten av fredagen tog jag det väldigt lugnt.

I lördags vaknade jag tidigt, det är så irriterande, på vardagar är man som ett vrak när klockan ringer och på helgerna när man får sova, ja då vaknar man tidigt. Men jag somnade om till 9 iallafall, även om jag tycker att 9 är ändå lite tidigt på helger så kände jag mig ändå utvilad då och gick upp.
Det började med att jag spillde ut halva tallriken med yoghurten och müslin på bordet när jag skulle ställa ner den eftersom att tallriken inte var tillräckligt djup, så det tog en stund innan jag fick avnjuta min frukost! :-) Då kände jag ”kan ingen komma och hjälpa mig”, men det gick bra tillslut, det tog bara lite tid! :-)

På kvällen skulle vi till mormor och morfar, morfar fyller nämligen år denna veckan, så då skulle vi ha lite kalas för honom. Min morbror Peppe och mina kusiner Emma och Matilda skulle också komma, det vanliga gänget helt enkelt. Jag hade inget planerat på hela helgen förutom kalaset, så det var så skönt. Jag blev ganska trött efter min frukostincident, den tog mycket energi :-), så hela dagen i lördags låg jag faktiskt bara i sängen och tittade på skärmar, det var jätteskönt.

Klockan fyra kom mamma och Elliot till mig för mamma skulle hjälpa mig med några grejer innan vi åkte till mormor och morfar. Peppe och kusinerna skulle komma lite senare men vi åkte ändå upp till de vid 17-tiden. När vi kom till mormor och morfar så hade mormor dukat så fint i uterummet. Det är alltid så härligt att sitta i deras uterum, det är ljust och mysigt.

Av mig fick morfar ett kort och två trisslotter som tyvärr var nitlotter. Av mamma och Elliot fick han litet öl, hans favorit godis och ett kort, jag var även med på ett litet hörn på den presenten med.
Runt 18-tiden kom Peppe och mina kusiner, det var härligt att få träffa och krama om de igen eftersom att det inte blir så ofta, det var såklart mysigt att träffa mormor och morfar med, men de träffar jag lite oftare.
Min familj är väldigt humoristiska, lättsamma och onormala på ett underbart sätt! :-) Så det tog inte ens två minuter från det att Peppe och mina kusiner kom in i uterummet tills att vi började att asgarva för att någon sa något roligt eller vad det nu var! :-) Det kan jag säga er, man vet aldrig vad som kommer ut ur våra munnar när vi är i samma rum, man får skratta mycket när vi är tillsammans, vilket är så underbart! :-)

Det blev jättegod smörgåstårta, jag hade bara ätit lite gröt som lunch vid 14 tiden för att jag skulle vara extra hungrig, och det var jag kan jag säga. Det var tur för den smörgåstårtan var så god!
Till efterrätt blev det mormors goda havreflarnstårta som hon brukar göra, den är extrem god!
Många härliga skratt och snack blev det under middagen! Det var härligt att få skratta lite, eller mycket rättare sagt! :-) En trevlig och mysig kväll helt enkelt!
Jag hade nog inte pallat att sitta hemma hela lördagen och söndagen helt själv, så det var det bästa som kunde hända i lördagskväll.

Alltså det här är en av de bästa sakerna som jag vet i livet, att träffas hemma hos mormor och morfar med familj och släkt och äta middag, det är så himla mysigt och jag glömmer av allt runt omkring mig och bara lever i nuet! <3 Jag vill att de kvällarna ska vara oändliga.
När man åker där ifrån känner jag mig alltid så lycklig i själen!

Jag och min ena kusin planerade in att vi måste ses på en vinkväll hemma hos mig någon gång. Vi bestämde inget datum men vi vill sitta ute på min terass så det får bli snart innan höstmörkret och kylan kommer. Ingen av mina kusiner har varit hos mig så det vore så kul att bjuda hem de. Jag har inte varit hos de heller trots att de också bor i Borås.
Jag hoppas att vi kommer att börja umgås mer själva nu när vi bor så nära varandra.

Tänkte lägga ut en bild på hela gänget här, men bilden blev inte så bra, så det fick bli en bild på mig istället tagen av mormor när jag sitter i uterummet! :-)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *