Matfantasier, CP och minigolf?

I torsdags hade Kevin och jag bestämt att ses. Jag kom på den briljanta idén att vi skulle spela minigolf, vi har hittat på mycket, men det har vi aldrig gjort ihop, konstigt nog. Jag tyckte att det var så himla kul när jag, mamma och Elliot spelade i Halmstad så varför inte med Kevin? Passa på nu innan säsongen för minigolf är över. Kevin har inga fördomar om mig eftersom vi känner varandra så bra, men jag kunde inte låta bli att fundera på vad han tänkte när jag frågade honom om vi kunde spela minigolf, haha, vad tror ni? Vad skulle ni få för tankar i huvudet om jag frågade er om vi kunde spela minigolf och ni vet om min galna kropp? Hahaha!
CP + Minigolf = sant! :D

Ne, nu ska jag stilla min skämtsamma sida, ta mig i kragen och berätta om denna dag! :-)
Iallafall så kom Kevin och hämtade mig vid halv ett, jag hade precis kommit hem från jobbet då så det var egentligen bara in och vända. Vi skulle börja med en lunch i stan först, och jag såg så mycket fram emot denna lunchen, äntligen skulle jag få riktig hemlagad mat (ni som har läst mina senaste inlägg vet att jag i princip bara äter djupfrysta matlådor nu). Ni vet ju att jag älskar mat så jag satt till och med på jobbet och fantiserade om denna lunchen! :-)
Vi åt dagens på orangeriet i Borås, det var ju så varmt så vi kunde sitta ute. Både Kevin och jag tog revben, kanske inte jätte cpanpassat, men man måste ju leva lite med! :-) Men det gick faktiskt bra att dela de, det var så mört. Jag njöt av varenda tugga, så gott!

Kevin googlade lite på minigolfbanor runt om i stan och tillslut åkte vi till Borås camping. Jag har aldrig i hela mitt liv varit på Borås camping så det var också spännande att se. Den var faktiskt större än vad jag trodde, till och med mycket större än vad jag trodde. Men tyvärr så var den minigolfen stängd så vi åkte till mingolfen som låg nära Borås djurpark istället. Då var det jättevarmt och hett så vi hade hela golfbanan för oss själva, nästan hela tiden, så det var lyxigt.

Vi hade inte valt den mest passande dag att spela minigolf på för oj vad varmt det var, speciellt när solen kom fram. Jag hade dessutom jeans på mig, svetten bara rann kan jag säga. Men vi hade det så roligt och det blev många härliga skratt. Det var 18 banor, vilket jag tycker är lite för många, speciellt då! :-) De första banorna gick jättebra, sen började vi nog tröttna lite och svetten bara rann ännu mer så då gick det lite sämre, koncentrationen var noll! :D Banorna var inte helt enkla heller, men på en som såg så svår ut fick jag Hol In One på, jag blev så förvånad själv. När jag ställde mig upp för att kolla efter bollen, såg jag ingen boll för den låg så perfekt i hålet, haha! Kevin fick också Hol In One fast på en annan bana.

Vilken min! :D

De sista banorna var sega men ändå roliga, vi hade det så kul och det är ju ändå det viktigaste. Men vi båda var lättade när vi lämnade in klubborna och satte oss i bilen med AC på högsta nivån. Kevin hade frågat mig tidigare om jag ville äta middag med honom, jag hade inget planerat så jag tänkte att det kunde vara trevligt. Vi bestämde oss för att grilla när det var så härligt väder. Efter lite handling och ett snabbt ombytte till mer luftiga byxor för min del hemma hos mig var vi på Kevins altan och drack bubbelvatten med citron och lime, det var verkligen fräscht och gott efter minigolfen. Kevin vann minigolfen, det var ju väntat :-) men faktum är att jag var inte så långt ifrån iallafall.
Vi satt och snackade och chillade, jag hade dessutom jobbat på förmiddagen så jag var lite trött om man säger så.

Jag hade beställt färdtjänst som skulle komma och hämta mig klockan 20:30, jag är fortfarande så förvånad men lycklig över att man kan beställa färdtjänst samma dag som man vill åka.
Sen började vi grilla, det doftade så gott, doftade sommar, underbart! Jag minns inte vad det var för kött men det var gott iallafall också grillade vi halloumi och hade potatissallad till det. Vi satt i Kevins uterum med tända ljus, filtar, grillat och Pepsi Max, så lyxigt och så mysigt! Efter den goda middagen bjöd Kevin på hans goda rabarberpaj, jag kände mig så bortskämd! :-) Men det var så gott allting och tänk två lagade middagar på en dag, helt underbart! :D Det var så mysigt att bara sitta där och snacka i den ljuvliga sommarkvällen efter maten.
Vid 20:30 var taxin framskörd, så lyxigt!

Det var verkligen en toppen eftermiddag och kväll!

Det är det ända som är positivt med att vara singel och det är att man kan göra precis det man känner för utan att behöva tänka på någon annan, hahaha! :D Även om jag älskar att tänka på andra så är det rätt gött ibland att bara ha sig själv i tankarna! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *