Fyra flugor i en smäll

Igår tog vi en hel dag i Alingsås. Vi åkte nästan direkt efter frukost till Vava själva med lite pepparkakor. Hon satt upp i köket med fina kläder och tittade på tv. Vava pratade mycket igår när vi var där, jättemysigt. Vi gav henne en almanacka, då slog vi upp första sidan och då sa hon ”Januari”,jätteroligt. Efter Vava åkte vi till bio salången i Alingsås och tittade på Hundraårinngen, jättebra och rolig, men det var lite smällar och bomber i början, så jag hoppade till, tur att det gick bort sen. Den kan jag rekonomdera att se. Man blev trött efter bio så då åkte vi till Cyranó och åt jättegoa pizzor. När vi var mätta och goa åkte vi till godis affären och handlade götta till kvällen. Sen åkte vi hem och hade lördagsmys.

hundraåringen

Hundraåringen

Jag, Vava och Jenny

Jag, Vava och Jenny

Jag i film och godis affären

Jag i film och godis affären

Bookmark the permalink.

One Response to Fyra flugor i en smäll

  1. Annelie Grimm says:

    Låter som att du haft en superdag!! Nu blir jag sugen på att se filmen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *