Nu börjar allvaret igen

Imorgon börjar jag skolan, det ska bli jättekul och spännande med den nya läraren  också. Idag är det studiedag och  alla lärare i skolan börjar. Jag är själv hemma hos pappa, mamma ska hämta mig efter hennes jobb  vid fem-tiden typ. Så är jag oss henne hela veckan. Jag har haft ett underbart lov med mina underbara släktingar. Både jul och Nyår. Sova över hos Sisko på nyår det var mysigt. Nu börjar alvret igen, det ska bli skönt, få ordning på gräjerna igen. Jag längtar till lördaag mamma fyller 40 och vi har tagit bort sofferna till ett dansgolv för 30 pärs kommer typ, jättetrevligt ska det bli. Jag längtar. Nu är det bara en halvecka i skolan, skönt kommer gå fort. Imorgon kommer mormor och morfar som vanlligt  efter idrotten, det ska bli mysigt som vandligt. På fredag kommer jag åka Taxi istället för Marko hämtar mig, för första gången. Och på torsdag blir det första gången på 2014, och i skolan också. Undra hur det ska gå och gå upp i morgon mamma får skaka upp mig. Jag som sover till nio halv tio på julovet. Så länge mins jag inte att jag har sovit någon gång.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Nu börjar allvaret igen

  1. ulla-britt nilsson says:

    Lycka till i morgon jag tror det går bra att vakna, längtan efter kompisarna är väll stor.

  2. Eva says:

    Blir en spännande början på terminen med ny lärare. Vi ses imorgon! Kram

  3. Annelie Grimm says:

    Tack så mycket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *