Min första skoldag på året

Igår var det skoldags igen. Lite pirrigt att träffa våran nya läraren fast vi har träffat hon innan och alla igen, men det gick bra. Detta  året ska Helen hämta mig på fritis på morgonen och lämna mig vid taxin varje dag som hon gjorde igår, det är bra tyckte jag. När vi kom in i klassrumet var det flaggor på tavlan som stod ”Välkomna :)” på. Malin Tobiasson som hon heter, hon är snäll, roligt och sträng bra så hon kan ha ordning och det har hon redan lyckas med, för det var arbetsro idag, och man får ens inte viska nu. Första lektionen på 2014 var att vi fick prata om vad vi har gjort på jul-lovet. Sen hade hon skrivit i ett dokument som vi såg lite frågor, som vi skulle skriva. Jag hade redan gjort det frivilligt hemma, men på hennes var det mycket fler frågor. Jag blev klar. På en utav frågorna stod det ”Favorit-musik”, ska jag våga skriva dansband, efter en långstund skrev jag det. Det känns bra. Det var min första dag på 2014 i skolan.DSC00038

Bookmark the permalink.

One Response to Min första skoldag på året

  1. ulla-britt nilsson says:

    Det låter som om din dag var bra. Vad bra att du stod på dig och skrev det du tyckte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *