Mamma fyller 40!! (Den blivande 40-åringen)

”Välkomna till 40-årsfästen klockan 17:00 på Villaväggen 22, mat, dricka, snacks”. Ne, ush nu låter jag som en inbjudan till ett barnkalas. Hallå hon fyller 40+ det är as stort! Vi kommer ha värsta kalaset för vi har bjudit 30 pärs! Kommer vissa upp hur det ser ut sen, det ska bli en överraskning för de som kommer tänkte jag på bloggen. Mamma har vi satt i alla fall där alla ser henne med en krona, det är det ända jag säger. Sen ska jag berätta om vad jag har köpt i present. Idag slog jag in det helt själv, det tog 40min typ, med as mycket tejp. där efter var jag svettig och sa: nu ska jag inte göra ett it till. Jag och mamma tycker att det ska bli jätteroligt och spännande.:o

Välkomna!:)

"Min lilla 40-prinsesa, med krona i hår"

”Min lilla 40-prinsesa, med krona i hår”

Bookmark the permalink.

One Response to Mamma fyller 40!! (Den blivande 40-åringen)

  1. Mari says:

    Hurra hurra hurraaaa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *