Gjort om mitt rum

I lördags eftermiddag började jag och mamma rensa mitt rum för vi skulle göra om det. Jag brukar alltid göra en vinter- och sommarstädning i mitt rum, och i helgen skulle jag göra det, så det passade ju bra, och det blev lite mer än bara en städning. Det gick väldigt snabbt från ide till det här. Vi har inte heller flyttat på en sak, utan på allt. Det blev så snyggt tyckte jag, I love my room! Det blev så mysigt och så vuxet att ha sängen utåt, jag trodde inte det. Plus mitt nattduksbord inne i hörnet med min sänglampa, vi ställde dit en snygg växt där också, så det är jättemysigt när man tänder den på kvällen. Min komod är stillren nu, vilket är jättefrächt tycker jag. Mitt sminkbord stod ju där innan med ett blommigt tyg bakom, och nu när man tog bort tyget så ser det så vit och anorunda ut. Nu har jag min tavla där med bilder på mig när jag var liten istället för över mitt skrivbord som jag hade innan. Sminkbordet är framför sängen som ni ser på bilden. I söndags bar vi upp ett nytt skrivbord till mig, så nu har jag förvaring jämte varandra istället för på höjden, och vi har rensat jättemycket i de också, det låg massor av saker där, så nu är det fint där inne med. Ännu smartare lådor än de på höjden måste jag säga. Jag är typ bara här inne nu! :) Jag glömde ta en före bild, alltså bara en bild, tyvärr… men jag läger upp lite små bilder längst ner i inlägget, ett litet collage.

Jag ville inte lägga ut bilderna förre mina nära och kära har sett mitt rum live, men jag kunde inte hålla mig… :)

Visst blev det skillnad? Jag tycker det blev som ett helt annat rum!

Mitt ”förra” rum

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *