Mitt handikapp: Min stolthet

Jag är jättestolt över mig själv att jag kan ta bussen själv. För bara något år sedan kunde jag inte det. Bara så som jag gjorde i fredags efter skola, åka hem med taxin och vara hemma lite själv först innan jag går till bussen själv och sen möter jag upp min kompis på stan. Alltså jag tycker att det är så stort framsteg för mig att jag gör det. Det är en sån frihetkänsla också. Om jag inte hade min CP-skada, så tror jag inte att det skulle vara en lika stor grej att börja åka buss själv. Många saker i mitt liv har jag börjat lära mig nu när jag är i tonåren medans andra lärde sig det när de vara små. Men jag brukar tänka, bättre sent än aldrig. I am a fighter!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *