God Jul!

Idag är det julafton, wohoo! Det är den här dagen som vi har gått och fixat, förberett och pysslat inför hela december.  Nu är dagen här, nu är det extra mysigt med gran, julmusik, glögg och julmys. Jag tycker att julen är den bästa högtiden på året, framför allt den mysigaste, eller vad tycker ni? I onsdags när jag kom hem från skolan, låg det ett paket på mitt skrivbord, och på det stod det ”God Jul Alice önskar tomten”, mycket spännande och lite mystiskt (hoppades på att det skulle vara en hemlig beundrare :)). Jag kunde inte vänta tills julafton så jag öppnade den efter att jag hade städat. Det var en jättefin snäcka i julklappen och i låg det fyra stenar med fyra lappar som stod vad varje sten betydde för något, det var så fint. Stenarna är så fina! Fast det var två lika dana lapar och inte lika många lappar som stenar, men det gör inget för det var så fint! Jag vet fortfarande inte vem det är ifrån men jag kan gissa på min kontaktperson Anneli eftersom att jag gav henne en julklapp. Hon gillar även sånna stenar. Jag gav även Robban en julklapp.

Igår bakade jag och Elliot pepparkakor medans mamma stod och rullade köttbullar, det var mysigt!
Jag fick en julklapp i fredags i brevlådan, det var från Helen, det ska bli kul att öppna den idag.

Igår la jag och Elliot ut alla julklappar som vi hade hemma under granen, och det sjuka är att de flesta är bara mina som jag ska ge till nära och kära! :D

God Jul på er alla, ha en jättefin jul!

Pepparkaksbak idag!

Min julklapp från ”tomten” :). Vist är den fin?

Nu har tomtarna kommit upp i alla fönster och träbänkar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *