God Jul

God Jul på er! Imorse hade vi en mysig morgon med en julfrukost, det blev nypressad apelsinjuice och smoothie. Efter julfrukosten gick vi ner och tittade på det sista avsnittet av julkalendern. Jag tycker att den har varit så mysig i år. Sen gick vi upp och satte oss i sofforna och hade lite mysig julklappsöppning bara vi fyra. Vi bytte julklappar med varandra och hade det mysigt.

Elliot fick dominobrickor av mamma och Marko och av mig fick han magnet siffror och minus- och plustecken. Jag fick en god handtvål av Elliot och en fin svart lång klänning av mamma och Marko som jag ska ha på mig imorgon på julafton.
Jag fick även en jättefin vinröd regnjacka med foder i som jag hade önskat mig. Den är lång och bra vilket jag älskar när jag sitter ner. Varm också, perfekt när jag bor i regnstaden Göteborg.

Marko fick en marchallhålare av mig och mamma fick ett kort av mig som jag har gjort själv i Photoshop. Där stod det att jag ska bjuda henne på stan bästa sushi på en sushirestaurang i Göteborg någon helg, resturangen heter Koizen. Det blir mysigt.

Jag önskar er alla en jättefin jul!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *